Crazy Sexy Cool

Partyscene Redactie | 28 december 2011
headlines

Aan het einde van de eerste maand van 2012 staat er weer een spetterend Crazy Sexy Cool op jullie te wachten! Op zaterdag 28 januari 2012 is de Maassilo weer het decor voor een knallende editie.
crazy sexy cool
The Real World mogen met trots vermelden dat zij een –killer- line-up hebben samengesteld. Het team van The Real World heeft niemand minder dan Roog, Gregor Salto, Leroy Styles, Luciën Foort en Baggi Begovic voor jullie in de hoofdzaal. Mister Hardsoul/Housequake, DJ Roog, is een tijdje afwezig geweest in de line-up van CSC en The Real World zijn blij hem weer te verwelkomen. Deze kleine grote man, die elk festival in Nederland al meerdere malen in extase heeft mogen brengen zal alles uit de kast trekken om de Maassilo op Roog's wijze te laten schudden. G-Rex labeleigenaar Gregor Salto is ook van de partij. Na zijn tour in Amerika met o.a. DJ Chuckie heeft hij 'overseas' veel inspiratie opgedaan voor een nieuwe set tijdens CSC. Resident Leroy Styles mag natuurlijk niet ontbreken. Hij zal in 2012 sprongen maken richting een nieuwe stap in zijn carriere. Met nieuwe persfoto's, een gloednieuwe site en nieuwe producties uit het Leroy Styles' lab zal 2012 gegarandeerd een topjaar worden! Rotterdammers Luciën Foort en Baggi Begovic maken de lijst met headliners compleet. Lucien heeft onder zijn huis in de Havenstad een immense studio laten bouwen en produceert wekelijks fonkelnieuwe tracks, dus be prepared for some new Melody Paradise music! Baggi draait al jarenlang mee aan de Nederlandse top en weet keer op keer een internationale touch aan het feest te geven.

Naast al deze grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent. Vaste waarden van The Real World Stefan Vilijn, Delivio Reavon & Aaron Gill, Vaiks L & Rowses en Diamondspin zijn natuurlijk van de partij. De Belgische vriend van The Real World Yves V zal na zijn succesvolle optreden op de vorige editie in Versuz (Hasselt) ook zijn opwachting maken in Rotterdam. Nieuw in de line-up zijn produceerkoning Bryan Dalton, Illfort Grantz en Psiertje. De urban area is natuurlijk ook dik vertegenwoordigd met DJ Irwan, Flava, Dyna en DJ Slick. Urban blijft een grote trekker tijdens CSC dus alleskunner Irwan zal deze met trots vertegenwoordigen. Hij draait in het voorprogramma van alle grote urban wereldsterren en is tegenwoordig meer in het buitenland dan in Nederland. Zijn vaste draaivrienden Flava & Dyna zijn ook present dus dit gaat helemaal goedkomen!

Kaarten (17,50 ex fee) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via TheRealWorld.nl. Daar kan je gemakkelijk, snel en veilig online je tickets kopen. Ook zijn er een beperkt aantal early bird tickets verkrijgbaar! Wees snel want op = op! Voor kaarten kun je ook terecht bij alle vestigingen van de Free Record Shop en op de website van de Maassilo: Maassilo.com.

Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Maassilo. Je pakt de blauwe Erasmuslijn vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation 'Maashaven'. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op NS.­nl of 9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m). De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven. Kom op tijd om files te voorkomen.

De deuren openen om 23:00 en het feest gaat door tot maar liefst 07:00 uur!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws