Pressure: de beste house in Haarlem

Partyscene Redactie | 21 december 2011
headlines

pressure haarlem januari 2012Sinds vrijdag 14 oktober heeft Haarlem eindelijk de wekelijkse clubavond die het verdient: Pressure in Club023! Een spiksplinternieuwe en volwassen avond met dito artiesten.

Dit betekent elke vrijdag exotische cocktails, fijne modellen achter de bar, veel champagne en uiteraard de beste house dj's die Nederland kent! Wat dacht je van Shermanology, Groovenatics, Lucien Foort, Michael Mendoza en Baggi Begovic? Zomaar een greep uit de agenda van januari 20120. Daarbij is de avond laagdrempelig gehouden, want voor slechts 10,- euro ben je binnen. En met Funktion One als geluidsinstallatie en een totaal vernieuwde Club023 is een trip naar Amsterdam nu niet meer nodig als je van lekkere house houdt. En wil je meer exclusiviteit dan kan je een VIP deck boeken voor 4 personen.

Vrijdag 7 januari
Voor het eerst draaien ze in Club 023, maar nu al is hun aanwezigheid veelbelovend. Met de pompende house van Puresang gaat hoe dan ook het dak eraf. Niet voor niets staat dit uitzonderlijke dj-duo regelmatig in de grootste clubs in Nederland (Escape, Panama, Club Rex), en bovendien in het buitenland (Club Bermuda, Curacao; Club del Mar, Duitsland). Hun zinderende beats worden ingeleid door Ben Bastion, die deze editie van Pressure opent met zijn buitengewoon lekkere techhouse. De afsluiting is in handen van het artistieke dj-talent Michael Mendoza, bekend van Dirty Dutch, Latin Lovers en Bloomingdale XXL. Mendoza heeft de reputatie van een echte smaakmaker, die de temperatuur doet stijgen op de dansvloer. Deze avond zorgt MC D.MC voor een vocale boost.

Vrijdag 14 januari
Hoewel hij wekelijks in de grootste clubs in binnen- en buitenland draait, komt hij in januari wederom naar Haarlem. Het lijkt wel of hij geen genoeg kan krijgen van Pressure, deze uitzonderlijke goede dj die al jaren meedraait in de housescene. Lucien Foort is dan ook een echte liefhebber: muziek is zijn leven. Zijn komst betekent een zinderend begin van deze avond, die wordt voortgezet door de Sick Individuals: twee begenadigde house dj’s met een flink aantal buitenlandse optredens achter hun naam. Ze hebben zelfs een resident status in China, in Club Drop, de meest exclusieve club van Sjanghai. De zomerse house van Tobias Camman betekent een spetterende afsluiting van deze editie van Pressure. Deze top-dj’s worden bijgestaan door MC Yanto: knallen dus.

Vrijdag 21 januari
Zet Praia del Sol, Ralvero en Groovenatics op een rij en je hebt een line-up om je vingers bij af te likken. Of om volledig los te gaan op een superhete dansvloer. Want één ding is zeker: met deze artiesten in de booth lopen te temperaturen hoog op. Latinhouse specialist Praia del Sol heeft de eer om deze editie van Pressure te openen, gevolgd door niemand minder dan Ralvero aka Ralf Baartmans, wiens Top 40-hit ‘Party People’ tot zomerknaller van 2009 werd gebombardeerd. En terecht. Als dj laat hij volle zalen compleet buiten zinnen gaan. En dan hebben we het nog niet eens over de zwoele beats van de Groovenatics, de twee getalenteerde resident dj’s van Pressure, die de avond op ongekende wijze zullen afsluiten. Met MC Bizzey als MC is de line up helemaal compleet.

Vrijdag 28 januari
Ook deze maand is hij er weer: de dj met de illustere naam Mister Taste-It. We hebben het dan natuurlijk over Alex Cruz. Met zijn (zomerse) latinhouse wil deze gevestigde dj iedereen uit zijn dak laten gaan, waar hij ook draait. En dat kan hij ook, bewees hij tijdens voorgaande edities van Pressure. Ook de getalenteerde familie Sherman zal plaatsnemen in de dj-booth. Dit trio, dat uit twee broers en een zus bestaat, treedt op onder de naam Shermanology en is daarmee een begrip in de housescene. Met de komst van dit veelbelovende trio met al honderden optredens achter de rug, is Club 023 verzekerd van zinderende beats. Net zo spetterend belooft het slot van de avond te worden, als Baggi Begovic debuteert bij Pressure. Deze top dj draait in de grootste clubs van Nederland (Powerzone, Thalia Lounge, Now & Wow) en noemt zijn stijl Ibiza house. Dat wordt genieten dus. En vergeet MC Dan Stezo niet, het vocale talent deze avond. 

Op www.facebook.com/pressurefridays en www.club023.nl kan je de laatste info, acties en de line-ups van de komende tijd checken. Word fan want dan maak je kans op mooie prijzen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws