Circus of house

Partyscene Redactie | 22 december 2011
headlines

De dag na Kerst zal met Circus of house nooit meer hetzelfde zijn.

Na twee lange dagen met familie, cadeaus en excessief eten is het tijd voor knettergek entertainment en de aller vetste muziek! Op 'Derde Kerstdag' dinsdag 27 december strijkt het Wunderbar circus neer in de Melkweg en gaan werkelijk alle remmen los. Laat je verrassen in de wonderlijke wereld die Wunderbar heet en stap in de arena van het klassieke circus van begin 20e eeuw met o.a. De Nachtvlinders, coole outfits, snorren, maskers, hoge hoeden, wandelstokken en wat allemaal niet.

guy gerber

Van oudsher is het circus een zinnenprikkelende ervaring waar muziek en entertainment samenkomen op een plek waar men de sores van de dagelijkse sleur kon vergeten. De invulling hiervan is door de tijd heen veranderd, beïnvloed door de Zeitgeist en de behoefte van het publiek. Wunderbar - Circus of House is de natuurlijke hedendaagse interpretatie van dit tijdloze fenomeen, en zal een combinatie worden van elektronische muziek en 'gefreakt' entertainment. Met de Melkweg als arena, wordt een Wunderbar-Welt gecreëerd... een plek waar je kan dansen, spelen, ontspannen en genieten. Een nacht vol impressies, een nacht die je wil beleven en herbeleven.

Line-up:

22:00 - 01:00: Miss Melera (Epiqurus, NL)

01:00 - 03:00: Guy Gerber (live) (Supplement Facts, Cocoon, IS)

03:00 - 04:00: Gabriel Ananda (live) (Basmati, Karmarouge, DE)

04:00 - 06:00: Olivier Weiter (B27, We Are E, NL)

Maar na 8 uur is het circus nog lang niet uitgefeest! Speciaal voor de doorgewinterde circusfreaks onder ons is er een matinee in Club NL die door zal gaan tot het middaguur. Verwacht een intieme en dampende afterhour met Wunderbar mystery guests & friends. Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de deur van Club NL, geen voorverkoop.

Meer info op www.melkweg.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws