Apenzooi

Partyscene Redactie | 16 december 2011
headlines

apenzooiOp 31 december verzamelen alle smeerpijpen zich in de Westerunie om het Nieuwjaarsmodderbad in te duiken. Om alvast in de stemming te komen kan je hier het teaserfilmpje bekijken.

Omdat tot nu toe alle zalen van elke Apenkooi editie na afloop totaal gesloopt zijn gaat de organisatie er met Oud & Nieuw een zooi van maken. Het thema van Apenkooi is daarom dit jaar Apenzooi. Het wordt een nacht vol met stevige beats, smerige acts en natuurlijk kunnen alle apen weer los op de gymattributen. De Westerunie, Westerliefde en het Westergasfabriek (Transformatorhuis) worden namelijk omgetoverd tot heuse gymzalen.

Met Oud & Nieuw pakt Apenkooi extra groot uit met namen als Mason (live), Nobody Beats The Drum, Edu Imbernon  en Sound Of Stereo . Bereid je voor op verschillende muziekstijlen als house, techhouse, electro, dubstep en feest, verdeeld over vier zalen. Dat belooft een apengoed feestje.

De kaarten slingeren de deur uit, daarom heeft Apenkooi besloten dat jullie dit jaar ook met de voetjes van de vloer kunnen in het Westergasterras. John Wolff en Reuben Alexander zullen daar zorgen voor intieme deephouse deuntjes.

Kom gestrekt, vuilsportief, stuitend in je apenpak, smotsig smullig, smoezelig in je pyjama, ongeschoren, sloerie uit de slobber en met je handen vol smurrie. Fatsoeneer je vieze truukjes en vergeet jouw ouwe troep niet mee te sleuren!

De Earlybirds waren binnen drie dagen uitverkocht en de rest van de kaarten gaan hard. Zorg dus dat je een kaartje hebt voor de grootste apenbende ooit. Vorig jaar was Apenkooi XL uitverkocht!

Wil jij een vet cadeau krijgen op Apenkooi? Vertel jouw smerigste ervaring ooit! Stuur jouw waargebeurde verhaal met eventueel een foto of filmpje naar margarita@apenkooi.com met als onderwerp "Het was smerig" en wie weet, krijg jij bij de ingang jouw Nieuwjaarsverrassing.

Wil jij het nieuwe jaar in knallen met het alom bekende Apenkooi petje? Kom dan voor 23:00 naar Apenzooi en pik er eentje op bij de ingang. OP=OP!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws