Rauw weekender

Partyscene Redactie | 16 december 2011
headlines

rauw weekenderHet eerste Rauw weekend van het nieuwe jaar staat niemand minder Erol Alkan in de dj booth. Erol draaide op de allereerste Rauw ooit en is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde dj’s en producers ter wereld. Sinds die allereerste keer is hij elk jaar weer een keer van de partij en heeft hij legendarische sets neer gezet.

Erol wordt beschouwd als absolute smaakmaker en de mixen die hij heeft gedaan voor BBC radio werden tot op de minuut ontleed door een grote schare trouwe fans waaronder de beste dj’s, producers en bands die deze aardkloot telt. Erol Alkan’s remixen (of reworks zoals hij het zelf liever noemt) van onder andere Connan Mockasin’s ‘Forever Dolphin Love’, Metronomy’s ‘The Bay’ en Tame Impala’s ‘Why Don’t You Make Up Your Mind?’ behoren tot het allerbeste wat er in 2011 is uitgekomen. Op beide nachten draait Erol Alkan een clubset, dus ditmaal geen moeilijke disco, maar GAAN! in kapitalen geschreven en met een uitroepteken dus. Beide nachten staat natuurlijk ook circusdirecteur en discodino Joost van Bellen de sterren van de hemel te draaien en zal JPech de beeldenwaterval op de schermen bestieren.

Op vrijdag is er een uitgebreider programma: in Trouw zal Rauw’s boywonder RipTidE de nacht afsluiten en zal De Verdieping, de tweede zaal van Trouw, open gaan. Dit keer in samenwerking met Barkers Bar en Bungalup, het bungalowpark festival dat begin februari plaats vindt en dat al lang en breed is uitverkocht. Er is alleen 1 bungalow over... Voor nu kunnen we alleen zeggen dat Bungalup in samenwerking met Oxfam Novib op Rauw dit allerlaatste huisje weggeeft… De Verdieping wordt gehost door Miss Bunty, dj’s zijn Wannabe A Star, TWR72, NT89, Mightyfools en Henzel & Disco Nova. Niet te missen dus!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws