Absolutely Stereo

Partyscene Redactie | 15 december 2011
headlines

De nieuwe editie van Absolutely Stereo vindt plaats op 17 december met Bart Skils.

Absolutely Stereo blijft een avond voor de liefhebber. Geen bling bling en geen bla bla. Muziek in de breedte en in de diepte als extensie van de muzikale ziel. Tijdens deze winterse Absolutely Stereo editie heeft Miss Monica niemand minder dan Bart Skils te gast. Bart Skils heeft een Reputatie met een grote R. Deze man zet met zijn eigen unieke stijl van techno altijd de dansvloer op scherp. Hij is de stuwende kracht achter de Voltt, Static en Traffic avonden. Zijn releases op 100% Pure, Remote Area and Rejected, zijn internationaal gerespecteerd. Sinds een aantal jaren staat ook het Voltt Festival op de kaart.

bart skils

Allard Drijfhout, start de avond op zijn eigen manier zoals je van hem gewend bent. Met zijn concept 'Rotterdams Ondergronds Talent' bied hij een platform voor jonge artiesten die ook willen doorbreken in de scene. Van dit talent gaan we zeker meer horen in de toekomst. Gastvrouw van deze avond Miss Monica zal de nacht afsluiten. Haar bezoek aan Berghain in Berlijn heeft haar geïnspireerd waardoor haar techhouse en techno sounds meer verdieping hebben gekregen. Met haar carrière van reeds 18 jaar blijft ze opzoek naar innovatie en is ze klaar met het Hollandse House geneuzel!

Absolutely Stereo in Waterfront Rotterdam, gelegen aan de Maas, is een avond waarin je de combinatie van geluid, licht, muzikanten en entourage met kunst, decor en special effects terug kunt horen, zien maar vooral voelen! Het compleet vernieuwde Waterfront Rotterdam is een grote aanwinst voor het Rotterdamse uitgaansleven. De nieuwe geluidsopstelling (4 hoeken van de dansvloer) zorg ervoor dat de muziek als een zachte warme wollen deken om je heen gaat. Zo klinkt alle muziek zoals zij behoort te klinken!

Timetable:

23.00 – 01.00 Allard Drijfhout

01.00 – 02.30 Bart Skils

02.30 – 04.45 Miss Monica

Check ook www.djmissmonica.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws