Free Your Mind festival

Partyscene Redactie | 14 december 2011
headlines

fymEr raast eind deze week een serieuze storm door het land. De aankondiging van de start van de verkoop van de early bird kaarten van Free Your Mind Festival 2012 zet de weersgemoederen op scherp.

Met de bevestigingen van o.a. Ida Engberg, Pet Duo, Ida Engberg, Function, Cari Lekebusch, Frank Kvitta, Miss Djax, Max Cooper, Michel de Hey, Kabale und Liebe vs Lauhaus waait er een frisse wind door de line-up van het festival in Arnhem op zaterdag 2 juni aanstaande.

Die frisse wind werd vorig jaar al ingezet door een samenwerking aan te gaan met o.a. HEY!, Give it Dub en natuurlijk Djax it Up! Uiteraard zijn deze organisaties weer van de partij tijdens de editie van 2012, dat dit jaar als thema heeft: Welcome home!

Free Your Mind Festival, dat traditioneel weer plaatsvindt op de eerste zaterdag van juni op de oevers van de Rijn in Arnhem was voor velen een van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Daarnaast kreeg het compleet uitverkochte festival bijval van de weersgoden die het festival trakteerden op één van de spaarzame zonovergoten dagen van de afgelopen zomer.

Net als voorgaande jaren start de verkoop van de early bird kaarten in december. Een overvol festivalseizoen en alle prijsverhogingen door de BTW maken het al duur genoeg. Daarom is besloten de allereerste early bird kaarten extra goedkoop te maken, namelijk €30. Daarna kosten de kaarten €45. Hou ook de speciale kerstactie in de gaten, want voor bezoekers van Nightlife Circus heeft de Kerstman nog een leuke actie in petto.

Welcome home! Zorg dat je er bij bent. FCA-Music heeft, ondanks de donkere dagen, nu alweer zin in de lente! De verkoop start op donderdag 15 december om 11:00 uur. Er zijn slechts 1000 early bird kaarten beschikbaar!

Zie voor meer info www.freeyourmindfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws