Club 8 NYE

Partyscene Redactie | 9 december 2011
headlines

club 8Vergeet elf, Club 8 viert Twaalf! Een knallend feest met leuke mensen, goede muziek, surprise acts en vooral een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar. Oud en Nieuw in Club 8 betekent vooral heel veel gezelligheid. Drie verdiepingen één groot feest met heel veel leuke mensen. Het is niet een keihard housefeest, maar het is ook geen alternatief indiefeest. Het is van alles wat en daarom heel erg Club 8. Kenmerkend is de laagdrempeligheid. Je betaalt niet de hoofdprijs en je krijgt heel veel waar voor je geld. Twaalf is uitermate geschikt voor grote groepen. Want Oud & Nieuw vier je toch het liefste met je vrienden of familie?

Om 22.00 gaan de deuren wagenwijd open en wordt iedereen verwelkomd in een Hollandsche huiskamersfeer met oudejaarsconference en natuurlijk oliebollen. Gewoon doen alsof je thuis bent met je voeten op tafel. Beneden is de mogelijkheid om een potje pool te spelen of daag je vrienden uit bij de Grote MegaTwister Show. Voor het leukste Twaalfuurmoment staan om 23.30 buiten voor Club 8 de vuurwerk dj's voor je klaar. De spanning stijgt met heerlijke hitjes en deinende deuntjes. En op het moment suprême: vuurwerk, champagne en vooral feest, feest en nog veel meer feest!

Freddy Spool (Vrijbuiters) staat voor je klaar om je van buiten koud geworden voeten op te warmen. Hij brengt het publiek in totale feestmodus en daarna gaat het feest keihard door met RobotRock. Op o.a. Valtifest en Lowlands zette het alom befaamde duo het publiek al op z'n kop, dus dit is zeker aan ze toevertrouwd. Voor een kleine rustpauze kun je voor een hotdog of Tosti terecht bij Harry's Happige Hotdogs. Of laat je vermaken bij één van de vele surprise acts. Daarna wordt de avond keihard afgesloten met Rubix (GLDJS). Zijn beukende muziek maakt deze knallende avond helemaal compleet. Twaalf in Club 8 staat garant voor een onvergetelijk Oud en Nieuw en een goed begin van 2012. Dan kunnen we er weer een jaartje tegenaan.

DJ's: Freddy Spool (Vrijbuiters) // RobotRock (Valtifest, lowlands) // Rubix (GLDJS)

Entree: €30, na 1.30 binnen €5 toeslag

Kaarten verkrijgbaar via Club 8 (vanaf 4 december) of online via www.club-8.nl (slechts beperkte oplage). Ook verkrijgbaar bij Zipper (Huidenstraat 9, Amsterdam).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws