Heroes of Housemusic

Partyscene Redactie | 7 december 2011
headlines

hhmDe lampen knipperen rustig; de drank vloeit rijkelijk; het publiek stroomt gelijkmatig binnen en de DJ draait de fijnste groovy vocal platen. Langzaam wordt het donkerder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog.

De visuals bereiken langzaam haar eerste climaxen en house muziek voert de boventoom; gedraaid door de “Heroes of Housemusic”.

Lucien Foort; al jarenlang een een begrip in de Nederlandse dancescene. Al jarenlang draait deze man mee aan de top van de Nederlandse Jocks. Hij heeft in al die jaren het vermogen gehad om zichzelf continue te blijven verbeteren, en muziekaal te laten inspireren door nieuwe muziek, maar altijd met dezelfde passie voor House.  Met zijn eigen evenement kan Lucien laten zien wat zijn perceptie is van een clubnacht anno 2011.

Op vrijdag 9 december zal de Amsterdamse Escape Venue gelegen aan het Rembrandtplein, de locatie zijn waar Heroes of Housemusic zal neerstrijken. De club waar Lucien al jarenlang komt en keer op keer de zaal in vuur en vlam weet te zetten.

Met de compleet vernieuwde LED verlichting, heeft Escape Venue nu de beschikking over het grootste indoor LED scherm van de Benelux en in totaal 150 m2 aan LED in de club hangen. Verwacht naast muzikale hoogtepunten dan ook het nodige visuele spektakel verzorgd door VJ Joury.

Line up:

Lucien Foort 3 hours set!

Funkerman (Flamingo)

Roul & Doors (Defected in the House)

Michel Lima

Andy Jones

MC Haits

The Fabulous Angels on stage

VJ Joury

Early bird tickets: €5,-!



Voor slechts €5,- worden de eerste 200 kaarten verkocht via http://www.your-republic.com en alle Primera winkels.  Regular tickets kosten €14,-

Wil je de avond vanaf het VIP deck in Escape Venue beleven? Inclusief drank, een eigen tafel en persoonlijke service? Tafels zijn online te reserveren; tableservice@your-republic.com

De deuren van Escape Venue zijn geopend van 23:00 tot 05:00 uur; Kom optijd om de drukte aan de deur voor te zijn! Zorg ervoor dat je correct gekleed komt; daar wordt de doorbitch blij van.

www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws