Eerste namen 5 Days Off

Partyscene Redactie | 6 december 2011
headlines

De eerste namen voor 5 Days Off 2012 zijn zojuist bekend gemaakt door de organisatie.

Van 7 tot en met 11 maart 2012 vindt de twaalfde editie van 5 Days Off plaats in Paradiso en de Melkweg in Amsterdam. De eerste bevestigde artiesten zijn: Madeon, Gui Boratto, Ben Klock, Jessie Ware, Monolake (live) en The Gaslamp Killer. Meer namen worden eind december bekend gemaakt. Naast het muziekprogramma presenteert 5 Days Off een themaprogramma dat met film, debat, fotografie, kunst en literatuur het verschijnsel ‘uitgaan’ in vele facetten behandelt onder de naam ’5 Days On’.

gui boratto

Voor de snelle beslisser heeft de organisatie honderd passe-partouts met Early Bird korting beschikbaar gesteld voor de prijs van 66 euro (normale prijs 88 euro). De Early Bird kaarten geven toegang tot het hele festival.

5 Days Off speelt zich af rond het culturele hart van Amsterdam; het Leidseplein. Met Paradiso en de Melkweg als hoofdlocaties trekt het festival jaarlijks meer dan twintigduizend bezoekers. 5 Days Off volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronische muziek op de voet en programmeert al twaalf jaar een sterke mix van gerenommeerde namen en opkomende talenten uit binnen- en buitenland.

Surf ook naar www.5daysoff.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws