Metz On Sunday

Partyscene Redactie | 6 december 2011
headlines

Roog b2b Greg van Bueren (Hardsoul) sluiten het Metz On Sunday seizoen 2011 af.

Zet zondag 18 december maar met een dikke stift in je agenda want na een geweldig jaar 2011 sluit Metz het seizoen af met een knaller! Met veel genoegen kijkt de organisatie van Metz on Sunday terug op 2011. Alle edities waren bijna allemaal uitverkocht. Vroeger was het een echt Rotterdams feest maar dat is het al tijden niet meer.

metz

Vanaf heel het land komen op de 3e zondag van de maand de echte Real House Lovers naar Rotterdam om te genieten van de sfeer en de altijd te gekke line up die Metz on Sunday te bieden heeft. Dit jaar was Metz ook te vinden op de stranden van Hoek van Holland en Rockanje en zorgde ook daar voor 4 uitverkochte edities. Om het jaar op een waardige manier af te sluiten heeft Metz geluisterd naar zijn bezoekers en heeft voor de afsluiting het duo Roog B2B Greg van Bueren (Hardsoul) weten vast te leggen als headliners op deze avond.

Roog B2B Greg van Bueren (Hardsoul) zorgen door de combinatie van Funk & Soul al jaren voor een sound die geliefd is bij alle Metzers. Mede door de uitstraling van de twee heren krijgt hun set nog meer power en zorgt daardoor voor de nodige Love & Dedication. Wees wel op tijd want de heren zullen al vroeg de pioneers gaan bedienen. Beide heren zullen een solo set zowel als een back 2 back draaien aka Hardsoul. En als dit nog niet alles is zullen ook Mitch Crown & Glenn Helder acte de presance geven. De line up zal verder bestaan uit Mr. Metz & DJ Etienne. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.metzonsunday.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws