Maassilo heropent deuren met Mysterious

Partyscene Redactie | 30 november 2011
headlines

mysteriousDe Maassilo heropent haar deuren met het nieuwe spectaculaire dance-event: Mysterious! Organisatie Third Floor heeft in het verleden met succesvolle evenementen als 'Beatloverz' en 'Love Generation' laten zien welke elementen er nodig zijn voor een groots feest. Na deze successen presenteert Third Floor op 3 december daarom vol trots hun nieuwe verrassende event.

Het mysterieuze gevoel staat centraal. Beleef een avond vol spectaculaire optredens met Rotterdams trots, nationale helden, onaangekondigde guest artists, speciale licht- en projectie-effecten, mysterieuze shows en performances die op de meest onverwachte plaatsen in de Maassilo te vinden zijn.

Er zijn maar liefst vier area's met een eigen muziekstijl te vinden. Dit zijn: de Mainstage, Latin-House stage, Electic stage en een Mystery stage. Door de mix van de verschillende muziekstijlen is er altijd een area te vinden waar jij je thuis voelt! Mysterious wil het 'wauw' effect creëren door middel van verrassende elementen gecombineerd met een spectaculaire line-up. Het doel is om het publiek door middel van de verrassingselementen het 'wauw' gevoel te laten beleven. Beleef het zelf en laat je verrassen!

Onderstaand de line-ups onderverdeeld per area.

Mainstage

Shermanology, Nicky Romero, Marc MacRowland, Billy the Klit, Leroy Styles, Luciën Foort, Baggi Begovic, MC Gee, MC Haits

Latin house stage

D-Rashid, Stefan Vilijn, Franky Rizardo, Ra-Zoon, Robbie Taylor, Undercontrol, Franklin Rodriques, Cherokee on Percussion, MC Dirty B & MC Jollygood

Eclectic stage

Gers Pardoel (live), Lady Bee (dj set), Superior, Sir Edward, Jeremaine S, Noiz Boiz (live), Dyna

Shermanology gaat een spectaculaire set neerzetten op de mainstage. Inmiddels zijn zij bij het grote publiek bekend door hun track 'Blessed', die hoge ogen gooit in de Top40! Gers Pardoel, de Hitmachine uit Rotterdam die onlangs een gouden plaat ontving voor zijn nummer 1 hit in de Top 40: 'Ik neem je mee', zal zijn hits ten gehore gaan brengen in de Eclectic Area.

Marc MacRowland, de frontman van Mysterious, gaat een speciale set ten gehore brengen met vele verrassingen. Uiteraard zal hij ook zijn nieuwe plaat 'The Final Countdown' door de speakers laten knallen.

Tickets zijn voor slechts 17,50 euro verkrijgbaar via www.mysterious-event.com, Movie Max, Videoland en alle filialen van Free Record Shop. De kaarten gaan momenteel erg hard dus wees er snel bij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws