We Like Techno (WLT)

Partyscene Redactie | 30 november 2011
headlines

weliketechnoHiermee wordt direct het startsein gegeven voor een gruwelijk gezellige feestmaand. We Like Techno heeft grootse plannen, maar alvorens uit de school te klappen wordt dit heuglijke feit eerst op intieme wijze ingeluid. Om het bijzondere underground gevoel te waarborgen heeft de organisatie ook niet voor een alledaagse locatie en plaats gekozen. Iemand die zich kan identificeren met de volgende vergelijking wordt van harte welkom geheten.

Delft + Club Ciccionina + donderdag + Shinedoe + 5 euro  = I Like Techno

Slechts 150 gelukkigen kunnen een plekje vinden in club Ciccionina, gelegen middenin de prachtige historische binnenstad van Delft. Voor de opening van We Like Techno is Nederlands meest succesvolle vrouwelijk techno DJ, Shinedoe, opgetrommeld. Shinedoe runt met groot succes haar eigen platenlabel Intacto en geniet inmiddels een internationale status waar je u tegen zegt. Shinedoe is een veelzijdig talent en dat vertaald zich in haar geluid. Shinedoe is funky as hell!

Wat deze editie zo aantrekkelijk maakt voor de liefhebber is dat Delft ook serieus talent in huis heeft. Shinedoe wordt omlijst met Oelaj, Def Jefferson en Steelo. Mannen die al geruime tijd enthousiast hun kwalitatieve steentje bijdragen in de Nederlandse scene. Zo maakt Oelaj furore met zijn eigen Club Clochard feesten. Is Def Jefferson resident en organisator van het in Ciccionina huizende techno concept Clubhuis en kent Steelo zijn residency bij Interlab Music en heeft inmiddels de meeste grote Nederlandse clubs achter zijn naam staan.

Kortom, laat je 1 december eens verrassen, maak je laatste vrije dagen van het jaar op en kom naar Delluft, daar is alles voor de helluft. De entree bedraagt slechts 5 euro, maar wees gewaarschuwd. Er is beperkte capaciteit. Er is bewust geen voorverkoop ingesteld. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Betaalde lijst kan wel, mail dan naar info@interlabmusic.nl. Je weet dan zeker dat je binnenkomt. Deuren zijn geopend van 23:00 – 05:00 uur. We Like Techno!

Check www.clubciccionina.nl - www.interlabmusic.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws