Mother Music

Partyscene Redactie | 29 november 2011
headlines

Mother Music presenteert op 26 december samen met Club Rex Sebastien Leger.

Mother Music gaat de strijd aan met andere feesten en komt met een tech-house feest. Dergelijke feesten vinden weinig plaats in het Gooi en dat moet veranderen, aldus de organisatie. Woon je in die regio en wil je na kerst even de extra kilo's eraf dansen, dan kun je op 26 december terecht in Club Rex in Hilversum. Daar wordt dan Sébastien Léger verwacht. Deze Franse grootheid heeft zijn Braziliaanse tour onderbroken om 2e Kerstdag te vieren met in Club Rex. De ‘sexy shake’ van zijn tech-house groove gaat de hele wereld over en is van kilometers afstand herkenbaar als ‘zijn’ sound.

sebastien leger

Partner in crime van Leger deze avond is niemand minder dan Mr. Loveland himself - DJ Marnix! Als organisator van talloze succesvolle feesten en podia in het gehele land en het toonaangevende LoveLand festival is Marnix al 2 decennia bezig in de Nederlandse Partyscene! Als een van de ontdekkers van grote talenten was hij ook de eerste die Sébastien Léger onder de vleugel nam en het vertrouwen gaf door te zetten in zijn sound; het resultaat is inmiddels bekend. De avond wordt ondersteund door talenten Jack Stereo en duo LP & Bruge.

Om deze avond verder te completeren is er een 2e area met warme NuDisco en Electronica. Sexy Baslijnen en Poppy Vocalen voeren hier de boventoon en het zal dus moeilijk worden stil te blijven staan op de vrolijke deuntjes die hier ten gehore gebracht zullen gaan worden! De NuDisco area wordt gevuld door de zoetzalige klanken van Quinten909, The Voyagers & The Backstabbers. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.rexhilversum.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws