TechNORm XL

Partyscene Redactie | 29 november 2011
headlines

Op 17 december een nieuwe editie van TechNORm XL in de Nieuwe Nor met Marc Romboy.

De Nieuwe Nor in het Limburgse Heerlen presenteert de beste techno in Zuid-Limburg. Want wie dacht dat je voor een goeie pot stevige techno tot ver buiten Limburg moest rijden, heeft het goed mis! ‘TechNORm’ is dé techno-avond van het diepe zuiden waarop menigeen aan het plafond hangt van gekte als er weer een internationale naam van formaat op bezoek komt. Voor 17 december heeft TechNORm de Duitser Marc Romboy weten te strikken voor een XL-editie.

marc romboy

De Duitser Marc Romboy was er al vroeg bij. Toen hij halverwege de jaren '90 met de eerste golf van housemuziek uit de Verenigde Staten in aanraking kwam, was hij verkocht en begon hij zelf met produceren. Vele aliassen en een eigen label ('Le Petite Prince') volgden, waarmee Romboy al snel zijn stempel drukte op de Duitse dancescene. Voor veel mensen is Romboy echter pas bekend geworden dankzij zijn label Systematic, waar regelmatig artiesten als John Dahlbäck en Booka Shade hun tracks op releasen. Ook de optredens samen met de enigszins excentrieke Stephan Bodzin hebben 'm geen windeieren gelegd.

Voordat onze deze Duitse grootmacht aantreedt, zullen residenten Department 38. en TechNORm-Founder Han Solo de boel opwarmen. De deuren gaan om 23.00 uur open. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Surf ook naar www.nieuwenor.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws