Winterkriebels 2012 line-up

Partyscene Redactie | 1 december 2011
headlines

Winterkriebels voor 2012 is weer onderweg. Check de line-up voor 11 februari.

Studio 1 zal deze wintereditie maximaal op temperatuur worden gebracht met de volgende topartiesten; Sidney Samson, Bingo Players, Quintino, Shermanology, Firebeatz, Leroy Styles & MC Gee.

winter

Studio 2 zal deze keer gehost worden door het beroemde Defected label met achter de decks het Defected boegbeeld Simon Dunmore. Op deze editie zijn naast Simon Dunmore ook nog de volgende artiesten van het Defected label geconfisqueerd. Chocolate Puma, Franky Rizardo, Roul & Doors & Mc Roga. Voor de liefhebbers van Real House Music zal ook deze studio garant staan voor maximaal genot.

Speciaal voor de vroege wintervogels zijn er tot 1 januari 2012 weer supervoordelige combitickets voor Winterkriebels en Zomerkriebels Festival beschikbaar, deze kosten €45, hiermee bespaar je maar liefst €24! Naast het voordeel zijn deze tickets natuurlijk ook altijd leuk om te geven of om te krijgen zo voor de feestdagen. De (combi) tickets zijn verkrijgbaar via de site van het event. Ook zal vanaf 1 december het interactief Kriebels casino op Facebook weer 24/7 geopend zijn. Hier kun je op de Kriebels Super Slot Machine weer volop je geluk beproeven en kans maken op tickets voor Winterkriebels.

Check ook www.kriebels.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws