Planet Mills

Partyscene Redactie | 24 november 2011
headlines

Techno held Jeff Mills staat op 28 januari op het jubileum feest van Planet Rose in Nijmegen.

Begin volgend jaar is het groot feest bij het Nijmeegse Doornroosje. De januari maand staat als altijd 100% in het teken van de Planet Rose verjaardag. 17 jaar wordt de langstlopende clubnacht alweer, bijna volwassen! Om van het laatste kinderfeestje een zeer speciale te maken, hebben we alles uit de kast getrokken om de transitie naar de grote-mensen-wereld zo aangenaam mogelijk te maken.

jeff mills

Onder het mom van 'saving the best fort last' wordt La Grande Finale op zaterdag 28 januari onder handen genomen door niemand minder dan misschien wel de meest besproken en geliefde Planet Rose artiest allertijden: Jeff Mills! Jeff Mills was een van de oprichters van het Detroit techno collectief Underground Resistance, waarmee hij in de jaren 90 furore maakte. Tevens richtte hij in 1991 het platenlabel Axis Records op. Nog steeds wordt hij gezien als een van de meest vooruitstrevende technomuzikanten en behoort hij tot de invloedrijkste djs en producers van deze tijd. Verwacht dan ook een dikke techno set van deze man. Kaarten voor deze avond kosten 22,50 euro in de voorverkoop en die is al begonnen. Zorg dus dat je snel bent.

Maar er is meer Planet Rose in januari. Met gepaste trots presenteert de organisatie vier avonden met allen een compleet eigen signatuur. Te beginnen met een eigentijdse techno editie met Paul Ritch, Anton Pieete en Okain op de bill om vervolgens via vallei diepe house en techno onder leiding van ervaren gidsen Âme en DJ Deep bij Nederlandse techno legende Speedy J te belanden. Dat belooft een mooie januari maand te worden voor Doornroosje.

Meer info vind je op www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws