Bal Msasqué

Partyscene Redactie | 22 november 2011
headlines

Don Diablo presents Bal Masqué op zaterdag 24 december in het Paard in Den Haag.

donDon Diablo komt je alvast in de kerststemming brengen met Bal Masqué. Een uniek feest waarvan de eerste editie in Den Haag plaatsvindt. Don Diablo heeft voor deze gemaskeerde avond het Haagse Paard van Troje uitgekozen om een knallend feest te geven. Dit spektakel vindt plaats op 24 december 2011, oftewel kerstavond, vanaf 23.00 uur. Speciale Don Diablo maskers zijn gratis af te halen in de winkels van Den Haag en omgeving. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl en voor de eerste 100 dames zijn er exclusieve lady tickets.

Het thema voor deze kerstavond is, zoals de naam van het feest al aan geeft, een gemaskerd bal. Dit is niet een traditioneel bal, maar lekker rauw en alle remmen mogen los! Don Diablo daagt iedereen uit om er deze avond spectaculair en mysterieus uit te zien mét masker. Aan ieder zelf de keus wat voor een masker dit is. Dit kan je eigen masker zijn of een speciaal Don Diablo-masker. De unieke Don Diablo-maskers uit de Mezelluf-videoclip liggen dus verspreid in de winkels. Natuurlijk kun je ook je eigen masker creëren en als "Jezelluf" komen.

Don Diablo wordt muzikaal vergezeld door DJ Gomes, RipTidE en DJ Ziggy Stardust. Daarnaast is Smilez MC aanwezig om zijn MC-skills ter gehore te brengen. Samen zorgen zij ervoor dat dit een onvergetelijke kerstavond wordt. Het Paard van Troje heeft een speciale early bird-actie voor dit feest. De eerste 50 voorverkoop tickets worden verkocht voor maar 7,50 euro per stuk! Dit kan online via www.paard.nl. Reguliere voorverkoop kaarten kosten 12,50 euro en aan de deur betaal je 15 euro.

Check ook www.eventim.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws