Circoloco

Partyscene Redactie | 10 januari 2012
headlines

De eerste Circoloco clubshow 2012 in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 4 februari.

Na twee memorabele strandedities in Woodstock69 en twee (nagenoeg) uitverkochte ADE-edities, zakt Circoloco af naar Amsterdam voor een allereerste club show. De populariteit van het beruchte concept uit Ibiza, staat ondertussen niet meer ter discussie. In 2011 bleken zowel de edities in Woodstock69 als in Westerunie, een heus schot in de roos. Amsterdam houdt van Circoloco, zoveel is duidelijk. En daarom keert het concept nu een pak sneller terug dan verwacht.

tania

Op 4 februari wordt Westerunie de place to be. Circoloco en Westerunie bleken tijdens ADE al een match made in heaven en de aangekondigde line-up, zal dit waarschijnlijk eens te meer bevestigen. Op algemene vraag en na veel bloed, zweet en tranen is Labyrinth Productions, de organisatie achter Circoloco in Benelux, er eindelijk in geslaagd resident Tania Vulcano te strikken! Deze Uruguayaanse die al een hele tijd geleden van Ibiza haar heimat maakte, staat zowat synoniem voor Circoloco @ DC10. Helaas verlaat Tania maar weinig haar beloofde (ei)land en zo wordt 4 februari dus een unieke kans om deze dame in Nederland aan het werk te zien!

Tania wordt bijgestaan door Life&Death, een nieuwe formatie bestaande uit het befaamde Tale Of Us dat vorig jaar nog tijdens Circoloco ADE Westerunie op stelten zetten; samen met DJ Tennis. Verder staan ook nog System of Survival op het programma. Alex & Bingo zijn Circoloco residents sinds het prille begin. Niettemin blijven deze twee oude rotten verbazen, getuige hiervan nog de closing set die ze deze zomer op Circolco in DC10 draaiden. Verder mochten natuurlijk ook Labyrinth artiesten Tofke vs Ugur Yurt niet ontbreken op een avondje Circoloco in Amsterdam. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

Meer informatie op www.labyrinthproductions.be.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws