KLIKK

Partyscene Redactie | 12 januari 2012
headlines

KLIKK presents Guido Schneider op zaterdag 28 januari in het LVC in Leiden.

Op de eerste KLIKK editie van het nieuwe jaar trapt de organisatie gelijk goed af met één van de belangrijkste mannen binnen de minimal- en techhouse scène van de afgelopen jaren. Berlijnse grootmeister Guido Schneider komt naar het LVC, met in zijn kielzog een nieuw album. Zaterdag 28 januari gaan de remmen dus gewoon weer ouderwets los tijdens een nieuwe editie van KLIKK.

guido schneider

Guido Schneider is één van de belangrijkste minimal- en techhouse pioniers van deze tijd. Al vanaf begin jaren '90 is hij actief in de Duitse scène maar zijn wereldwijde faam begon in 2002 nadat hij releases begon uit te brengen onder het Pokerflat label van Steve Bug. Zijn Re-Moved en Oh My Buffer zijn moderne klassiekers, maar daarmee heb je eigenlijk pas het topje van de ijsberg te pakken. Op het moment van schrijven is nog geen datum bekend voor de release van zijn nieuwe album maar vast staat dat deze in de eerste helft van 2012 gaat verschijnen. Een voorproefje zullen we dus ongetwijfeld voorgeschoteld gaan krijgen deze avond.

KLIKK residenten Koen Lebens, Sander May en Tom Noah verzorgen het muzikale voor- en naprogramma. Gegarandeerd vlam in de pan. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.lvc.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws