Symphonica Elektronica

Partyscene Redactie | 20 januari 2012
headlines

Na een vloedgolf van positieve reacties op de bekendmaking van de eerste artiest op Symphonica Elektronica, Trentemoller, zijn we wederom trots om Dixon en The Magician hier aan toe te mogen voegen.
the magician
In de afgelopen weken zijn de 250 speciale kerstickets in hoog tempo uitverkocht geraakt. Maar wees niet bang, er zijn nog 500 extra earlybird tickets te verkrijgen voor de vroege vogels onder ons voor maar €30,00 in plaats van de reguliere €36,00 via www.setfest.nl. Wees er bij en bemachtig daarom snel een ticket tegen gereduceerd tarief. Symphonica Elektronica Festival zal 12 mei 2012 plaatsvinden op de  Haarijnse Plas te Utrecht.

Dirigent Dixon onder meer bekend van het befaamde label Innervisions dat de thuisbasis is van oa Âme, Henrik Schwarz en Marcus Worgull zal op Symphonica Elektronica een onvergetelijke set voor zijn trouwe fans neer zetten. Wie herinnert zich de legendarische ADE avonden in Melkweg, Club Trouw of een van de minder bekende strandfeestjes niet? Dixon welke vooral geroemd wordt om zijn uitzonderlijke muzikale kwaliteiten als DJ, heeft een oor toegespitst op puur genot en harmonie.

Tevens verwelkomt de organisatie The Magician die op dit moment een radiohit heeft op 3FM en Radio538 met zijn remix van Lykki Li's  "I Follow Rivers". Welke afgelopen zomer geen festival ongemoeid gelaten heeft. Duizenden fans volgen hem online via facebook en beluisteren zijn maandelijkse Magic Tapes op soundcloud. Uit zijn hoed tovert de 'Wizard of Osc' heerlijke Nu-Disco en fruitige Future House platen te voorschijn. Combineer dit met zijn brede glimlach en deze artiest zal het Symphonica Elektronica publiek in ultieme extase brengen. De zomer kan beginnen!

De volledige programmering zal bekend worden gemaakt op 06.02.2012

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws