Azari & III after show

Partyscene Redactie | 18 januari 2012
headlines

night voyageNa de kick-off van Night Voyage in de Paradiso aan het einde van 2011 staat er nu voor februari 2012 een ijzersterk programma op de rol. Dj en producer Tom Trago heeft opnieuw een keur aan goede artiesten verzameld voor editie 2. Waar het in de eerste avond draaide om de Amsterdamse dj vrienden van Tom Trago.

Zal het ditmaal draaien om de Amsterdam – Rotterdam connectie. Als special gast haalt Trago de grote held van de stad aan de Maas over: Benny Rodrigues. Beide artiesten zijn al jaren lang elkaars grootste fans en zullen nu samen de avond dragen. Beide artiesten staan bekend om hun brede muzikale oriëntatie en technische vaardigheden achter de draaitafels. De veelzijdigheid van Benny laat zich zien in zijn producties voor veel verschillende labels van dj’s als Boys Noize en Steve Bug, maar ook Josh Wink van Ovum Records.

Het is bijzonder dat Benny Rodrigues op Night Voyage staat omdat hij het de laatste tijd qua gigs rustig aan  heeft gedaan. Hij is volop bezig geweest in zijn nieuwe studio en is nu met heel veel nieuwe muziek en een frisse inslag weer aan het draaien. Benny Rodrigues heeft zich dan ook een alter ego aangemeten onder de naam ROD. Onder dit pseudoniem laat de alleskunner zich hoofdzakelijk van zijn techno kant zien. In Paradiso zal Benny Rodrigues zich laten gelden als het multitalent dat hij is. Night Voyage streeft ernaar een blauwdruk te zijn voor wat er komend jaar gaat gebeuren op housegebied. Deze muzikale zoektocht zal onherroepelijk leiden tot iets bijzonders. En daarom houdt Night Voyage van de Funkedelic vibe van: “one nation under a groove.”

Azari & III after show
Nog vers in het geheugen van menig muziekliefhebber gegrift staat de zaterdagavond op Lowlands 2011 in de X-Ray tent. In de bomvolle en super zweterige ambiance gebeurde er die avond iets unieks. Onder een heldere sterrenhemel vond de geboorte plaats van nieuwe helden. Destijds werd de avond ingeluid door een zeer energiek en aanstekelijk optreden van Azari & III. Later die avond besteeg ook de gastheer van 10 februari 2012 het podium. De live set van Tom Trago wordt door velen als zijn beste optreden op Lowlands bestempeld. Alle aanwezigen wisten waarom zij precies op dat moment dáár moesten zijn. Tijdens de komende editie van Night Voyage wordt dan ook alles op alles gezet om deze unieke vibe te laten herleven met deze twee artiesten, wederom samen op één avond en samen onder één dak.

Dekmantels Jan van Kampen & Spacegirls are getting it on

Om het dit bomvolle programma nog meer body te geven zijn Dekmantels finest Jan van Kampen, maar ook de zevenkoppige meiden dj formatie Spacegirls gevraagd. Dekmantel heeft als organisatie en label de laatste jaren zichzelf volledig op de kaart gezet door altijd voor puur kwalitatieve programmering te kiezen en daarbovenop een dikke dosis energie af te geven aan het publiek. Mede dankzij van Jan van Kampen is Dekmantel in Nederland uitgegroeid tot een begrip. Spacegirls is een meidenformatie die snel naam aan het maken is in Amsterdam en natuurlijk in het hele universum. De meiden zijn echte sfeermakers en draaien een op funk-leest gestoelde housemuziek. House van vroeger en nu. Veel warme beats en vocalen. Daarnaast hebben de meiden een brede kennis van wat de echte house klassiekers zijn. Alleen maar meer reden om 10 februari samen te komen in de poptempel van Nederland: Paradiso te Amsterdam. 

Zie www.paradiso.nl voor tickets en extra info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws