Tropical Danny is terug!

Partyscene Redactie | 18 januari 2012
headlines

tropical dannyZe gaan echt heel erg lekker; winnen afgelopen weekend op Noorderslag de popprijs, zetten het hele klokgebouw in Eindhoven op z’n kop en scoren de ene na de andere hit met hun album ‘De Lachende Derde’. We hebben het natuurlijk over De Jeugd van Tegenwoordig. Op zaterdag 28 januari gaat in AIR hun nieuwe clubtour van start, waarbij Tropical Danny speciaal voor deze tour achter de draaitafels zal verschijnen. De Jeugd heeft Feest DJ Ruud, Cream en Mr. Wix uitgenodigd en Mr. Simpson host de avond. Iedereen die De Jeugd weer eens in een club wil bewonderen mag dit niet missen, want Wiwa, Faberyayo en Vjeze komen keihard in AIR.

Afgelopen zaterdag, op Eurosonic Noorderslag in Groningen, werd De Jeugd van Tegenwoordig uitgeroepen tot de act met de meeste invloed op de Nederlandse popcultuur in 2011. In dit jaar hebben ze nog veel meer hoogtepunten beleefd de afgelopen tijd; in december gaven ze een concert in het prachtige Klokgebouw in Eindhoven waar ze de tent volledig afbraken. Ook hebben ze onlangs de gouden editie van hun album ‘De Lachende Derde’ uitgebracht ter ere van het grote succes en de gouden plaat die ze in ontvangst namen voor dit album. 

Jarenlang probeerde De Jeugd van Tegenwoordig met man en macht Tropical Danny weer het podium op te krijgen, maar tot nog toe zonder succes. Nu eindelijk, met een beetje hulp van Feest DJ Ruud, is het dan toch gelukt.

Jawel, we hebben het hier over Tropical Danny, de man achter het welbekende ‘Toppertje en een Breezer Ananas’, die dus naast hitkanon ook een hele goede dj is. Ook de Jeugd is tijdenlang afwezig geweest in het clubcircuit. De clubtour die ze samen gaan doen zal plaats vinden in een kleine selectie clubs in Nederland en België. AIR heeft de eer om de samenwerking tussen De Jeugd en Tropical Danny te vieren en de start van hun clubtour in te luiden op zaterdag 28 januari waarbij er louter hits op de setlist zullen staan.

Naast de Jeugd van Tegenwoordig en Tropical Danny kun je vooral feest verwachten van Feest DJ Ruud, verantwoordelijk voor de carnavalshit van 2012: ‘Gas op die Lollie’. Cream en Mr. Wix, bekend van gerenommeerde feestjes als SFFRMKRS en Bassline, zullen achter de decks plaatsnemen op 28 januari in AIR. Kortom, een avond met een zeer hoog ‘het dak er af’ gehalte met als hoogtepunt het optreden van De Jeugd van Tegenwoordig.

Voorverkoop gestart a €20 via www.AIR.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws