No More Club Monza

Partyscene Redactie | 17 januari 2012
headlines

Na ruim zeven jaar gevestigd te zijn geweest in Utrecht, gaat Monza voorgoed haar deuren sluiten.

Je kon vorige week al hier op Partyscene lezen dat de Utrechtse club Monza de deuren gaat sluiten en een sushirestaurant wordt. Nu is het met de maand februari als afsluitende maand helemaal een feit. "We did it again," riepen de eigenaren nadat Monza voor de tweede keer bekroond werd met een Nightlife Award. Monza werd geroemd om haar diverse programmering, met verschillende concepten gehad voor iedere doelgroep. Van "Apenkooi" tot "Rush" en van "Latin Lovers" tot "Super Sunday".

monza

Door de economische malaise geven mensen niet snel meer 15 euro uit voor een entreekaartje. Tickets die duurder zijn geworden door de bekende btw-verhoging van 6 naar 19% en de verhoging van het tarief van Buma/Stemra met 7% voor het programmeren van bekende artiesten. Als 'klap op de vuurpijl' heeft de gemeente -waarmee de club dacht duidelijke afspraken te hebben- ook niet meegeholpen aan de ondernemingslust. Dit gezien concurrentievervalsend beleid, twijfelachtige prioriteiten en vreemde politieke gevoeligheden waardoor wij, naar ons gevoel, een discotheek runnen 'met het zwaard van Damocles boven ons hoofd'!

Vanaf 1 maart maakt Monza plaats voor een nieuw bedrijf wat een succesvolle restaurantformule zal vestigen in de voormalige bioscoop. De tijd is rijp voor een frisse wind en een wederopbouw van de clubscene en de exploitanten van Club Monza zullen daar zeker nog hun bijdrage aan blijven leveren, ook in Utrecht. Club Monza wil iedereen bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en zal ondanks het sluiten van de club de laatste maand februari feestelijk afsluiten. De programmering zie je hieronder.

Zaterdag 04.02 Soixante Neuf

Met O.A. FS Green , Smash Parker

Zaterdag 11.02 Monza IDM

Met O.A. Don Ruan & Robster

Deur : 5,-

Zaterdag 18.02 Monza IDM Ladies Night Out

Met o.a Jamie Westland ( Di-rect)

Deur : 5,-

Vrijdag 24.02 Le Grand Final

Met o.a. 030 Dj Collective

Vvk : 7.50

Zaterdag 25.02 Monza IDM XXL

Met o.a. The Partysquad & Friends

Deur : 7.50

Zondag 26.02 Super Sunday “Monza closing party”

Met o.a. Gregor Salto & Chappell (US), Lucien Foort, Michael Mendoza , Melvin Reese.

Invitation only

Meer info op www.clubmonza.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws