Rockit – 5 Years of HEY!

Partyscene Redactie | 17 januari 2012
headlines

Kom op 28 januari in de Westerunie het jubileum vieren van Michel de Hey’s radioshow.

HEY! Muzik, het radio programma van Michel de Hey op Fresh FM, bestaat al weer bijna 5 jaar. Aangezien Michel wel van feestjes, partijen, ballonnen en slingers houdt wordt dit dan ook groots gevierd. Om het feest compleet te maken zal Michel zijn nieuwe mix cd 5 years of HEY! Muzik ook die avond gelanceerd worden, daarop staan de favoriete tracks van Michel van de afgelopen 5 jaar met onder andere Taras van de Voorde, Joris Voorn, Secret Cinema. Deetron, Gerd, Rodriguez Jr, Jeff Moore& Jamie Lie A Kwie, Philogresz, Steve Rachmad, Egbert en meer.

michel de hey

In samenwerking met ROCKIT & Fresh FM organiseert Michel de Hey op zaterdag 28 januari het 5 jarige jubileum van HEY! Muzik in de Westerunie in Amsterdam. Een vijfjarig jubileum met maar liefst vijf gast dj’s van eigen bodem: Warren Fellow, Wouter de Moor, Bas Amro en LIVE optredens van Floris Regoort (Rauwkost) en Klankarbeit. Vanzelfsprekend staat gastheer De Hey ook achter de decks. De festiviteiten vangen aan om 23.00 uur. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop.

Michel zijn radioshow is elke vrijdag vanaf 21.00 te horen op Fresh FM. Via Michel zijn website en de verschillende social media komt er ook elke week een gloednieuwe Podcast online. Een uur lang nieuwe releases, ouwe klappers en een hoop onuitgebracht materiaal. Naast zijn reguliere show in Nederland is HEY! Muzik ook te horen in onder andere Libanon, Australië, de Verenigde Staten, Griekenland & Spanje.

Check ook www.micheldehey.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws