Drift

Partyscene Redactie | 27 januari 2012
headlines

Na twee eerdere geslaagde edities staat ook dit jaar de Nijmeegse Vasim weer een volledige dag in het teken van actuele, baanbrekende techno en een boordevol cultuurprogramma. Drift Festival kondigt daarnaast de eerste 5 namen aan en niet te vergeten de early-bird actie die woensdag 1 februari om klokslag 10 uur van start gaat.
drift
De monumentale Nijmeegse Vasim, is met zijn prachtige ligging aan de Waal de culturele broedplaats van Nijmegen. Een prachtige industrieel pand, en voormalige spinnerij. Buiten dat het vele lokale kunstenaars huisvest, is het een uitstekende locatie voor een vooruitstrevend festival als Drift.

Drift borduurt voort op de culturele status van de Vasim en komt op 12 mei naar Nijmegen met een baanbrekende en actuele techno programmering. De reeds bekende namen zijn niet de minste. Zo geeft de absolute, Nederlands techno koning Speedy J een dampende drie uur durende  set weg. Daarnaast is er plaats voor de verbluffende samenwerking van Regis (Sandwell District) & James Ruskin genaamd O/V/R. Deze gelegenheidscombinatie maakt internationaal furore  in de techno scene en staat garant voor een knap, industrieel staaltje muziek. Benny Rodrigues wordt ook naar Nijmegen gehaald. Deze jarenlange publiekslieveling is een nieuwe weg ingeslagen onder zijn pseudoniem ROD. De laatste artiest die bekend gemaakt wordt is Space Dimension Controller. SDC staat garant voor house barstens vol sentiment. Een must see op Drift Festival. In de aanloop naar het festival worden er meerdere namen bekend gemaakt.

Naast het muzikale programma staat de dag in het teken van ambachtelijk eten en cultuur. Verwacht vele lokale kunstenaars, straatkunst, heerlijk eten in een kunstzinnige omgeving en vooral gezelligheid.

Voor de vroege beslissers is er weer een 24 uur early bird actie ingesteld. Deze start op woensdag 1 februari om 10 uur. Kaarten kosten €25,- en het beschikbare aantal is beperkt. Check www.driftfestival.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws