Pressure: de beste house in Haarlem

Partyscene Redactie | 2 februari 2012
headlines

Sinds oktober heeft Haarlem eindelijk de wekelijkse clubavond die het verdient: Pressure in Club023! Een spiksplinternieuwe en volwassen avond met dito artiesten.
pressure club 023 februari haarlem
Vanaf februari gaat Pressure in Club 023 elke week door tot in de kleine uurtjes. Tot maar liefst 05.00 in de ochtend gaat het dak eraf tijdens de meest exclusieve clubavond van Haarlem. Met wederom smaakmakende dj’s op het programma. Wat te denken van de toppers Puresang en Sick Individuals, twee smaakmakende duo’s in de housescene. Verder zullen Michael Mendoza, Delivio Reavon, Aaron Gill, de Groovenatics en nog veel meer housespecialisten hun opwachting maken bij Pressure. Ook een aantal nieuwe namen, o.a. LP & Bruge en Saxophonation, draaien deze maand. Entree is slechts 5,-!

Om te beginnen heeft Pressure op 7 februari een line-up om van te smullen: Tobias Camman, Andy Jones, Michel Lima en de toppers van de avond: Puresang. Niemand minder dan Michael Mendoza sluit de avond in stijl af. Al met al heerlijke beats. Minstens zo lekker zijn de sounds van LP & Bruge, twee Haarlemse vrienden die hun krachten bundelden tot een unieke vorm van techhouse. Zij draaien op 10 februari, net als de talentvolle Wesley Yoshua en de toppers Delivio Reavon en Aaron Gill.

Op 17 februari presenteert Pressure Saxophonation, een bijzonder duo bestaande uit dj Tobias Camman en Nicolay on Sax. Hun samenwerking betekent lekkere techhouse met live sounds van een saxofoon. Dat betekent uitgaan op zijn best. En voeg daarbij de beats van Hillegommer Jethro Galung en de Groovenatics en deze avond kan al niet meer stuk.

Zoals altijd keert ook Alex Cruz weer terug achter de draaitafel. Deze resident-dj van Pressure draait op 24 februari, evenals Roy Dee en de Sick Individuals. Dit laatste duo heeft al meerdere keren bewezen dat ze een dansvloer compleet in vuur en vlam kunnen zetten met hun muzikale talent, en ook deze avond zal dat het geval zijn. Check hun Funky House Anthem

Kortom: Pressure staat ook in februari garant voor exclusieve clubavonden met heerlijke sounds van buitengewoon goede dj’s. En tot 05.00 in de ochtend dus, elke week!

Op www.facebook.com/pressurefridays en www.club023.nl kan je de laatste info, acties en de line-ups van de komende tijd checken. Word fan want dan maak je kans op mooie prijzen. Entree tussen 23.00-00.00 is gratis. Daarna 5,-. Leeftijd is vanaf 18 jaar en ouder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws