Dr Lektroluv – Live In Brazil

Partyscene Redactie | 1 februari 2012
headlines

Na de succesvolle mix albums van Extrema Outdoor, Pukkelpop, Lowlands en Rock Werchter was het hoog tijd voor een nieuwe compilatie van de groene dokter. En wat voor één! Deze set is in zijn favoriete land opgenomen: Brazilië. Zijn dampende set op het Xxxperience Festival werd zo goed ontvangen dat er besloten is ‘m op cd uit te brengen. Verwacht ook deze keer weer de beste electro klappers van de heetste acts! Met tracks van o.a. Goose, Zombie Nation, LFO, Mightyfools en Mumbai Science is het een opzwepende cd geworden waarbij het moeilijk stilzitten is.
dr lektroluv live in brazil
Dr. Lektroluv is het pseudoniem van de Belgische producer Stefaan Vandenberghe, bij techno liefhebbers ook bekend als T-Quest. Om deze dokter kan je niet heen: zijn groene masker, ouderwetse telefoon als koptelefoon én dikke sets zorgen al ruim 10 jaar voor stomende clubs en oververhitte festivals. Sinds 2002 heeft hij reeds 11 mix compilaties uitgebracht en deze Live In Brazil mix zal ook weer vele nieuwe luisteraars infecteren met het groene Lektro virus.

Wil je de dokter live zien en horen opereren achter de decks, kom dan zaterdag 4 februari naar de AIR in Amsterdam. De club opent dan voor de tweede maal haar deuren voor de enige echte groene dokter. Niet voor niets want tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober brak hij samen met andere talenten van zijn label Lektroluv Records de tent volledig af. Deze keer neemt hij de Mightyfools en de Italiaanse producer NT89 mee in zijn kielzog. In AIR2 wordt de UK sound vertegenwoordigd door Brutuzz en Full Crate. Los in twee zalen dus! Check www.air.nl voor info en tickets.

Dr Lektroluv – Live In Brazil wordt uitgebracht door NEWS. Volg dit label op www.twitter.com/newsrecordsnl en www.facebook.com/NEWSrecords om als eerste op de hoogte te worden gehouden van nieuwe releases en winacties. Onder de fans en volgers worden deze week 2x2 gastenlijstplekken voor Dr Lektroluv’s optreden in AIR zaterdag 4 februari verloot!

Tracklist Dr Lektroluv – Live In Brazil

1. Mumbai Science – Researchers

2. Azzido Da Bass - Dooms Day

3. Mustard Pimp - ZHM (The Subs Remix)

4. Hatiras, Polydor, Le Petit Belge & Le Cheval - Oooh (Hatiras Mix)

5. Ado – Kickball

6. Polymorphic - Opposition (Nickel Remix)

7. Housemeister featuring P.O.S. - Weird Friends (TWR72 Dub Mix)

8. Elite Force - Be Strong (The Loops of Fury Remix)

9. Mightyfools - Get Down

10. Modek – Willow

11. Gesaffelstein - Control Movement

12. LFO – Butterslut

13. VNNR - What!?

14. Goose - Synrise (Mumbai Science Remix)

15. Attaque – Moderate

16. Modek - By The Pool (SCNTST Remix)

17. Zombie Nation - Tight (Etienne De Crecy Remix)

18. Mr. Magnetik - Remanence (Junior Remix)

Dr Lektroluv – Live In Brazil is te koop via alle CD speciaalzaken, Free Record Shop en Bol.com. Ontvang je persoonlijke doktersadvies via www.drlektroluv.be, www.facebook.com/DrLektroluv en http://twitter.com/dr_lektroluv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws