Crisis Hoera Nacht

Partyscene Redactie | 22 februari 2012
headlines

Het zal je misschien ontgaan zijn, maar het is crisis in Nederland. Om dat heugelijke feit te vieren organiseert Rauw in nauwe samenwerking met Tivoli de Rauw Crisis Hoera Nacht 2012 op 10 maart aan de Oude Gracht in Utrecht. Het wordt hoog tijd om de depressie om te toveren in een positief feest.
crisis hoera!
Naast Joost van Bellen, die voor bodemprijzen komt draaien, staan Meneer Broekjevol en Mevrouw Bloesjevol (Anti-Fashion Party), DJ Wannabe A Star (Anti-Fashion Party) en Henzel en Disco Nova op het menu. Een volledig Nederlandse line up dus dit keer: gewoon gegarandeerd een knalfeest.

Meneer Broekjevol is het draaiende alter ego van Bas Kosters, de enfant terrible onder de Nederlandse modeontwerpers. Bas Kosters maakt voor deze nacht honderden speciale Rauw Crisis Hoera T-shirts die bij de entreeprijs inbegrepen zijn. Iedereen krijgt er een, maar op is op. En is het je maat niet, dan kan je je T-shirt ruilen bij het Kringloop T-shirt Drop-off Punt op het toneel. Op diezelfde plek staat ook een Festival Munten Drop-off Punt, waar je je oude festivalmunten alsnog kan verzilveren voor bier in blik, zolang de voorraad strekt.

Verwacht verder DJ Wannabe A Star inclusief danspaal, video kunstenaar JPech, rising stars Henzel en Disco Nova (bekend van 22 Tracks) en nog veel en veel meer.

Deze nacht kent ook een aankleedcode, als je er geen zin in hebt is dat ook goed natuurlijk, het is ten slotte crisis. Tips voor je outfit: armoedig, armetierig, armeluis, armlastig, armzalig, arminvanburen en in het verlengde daarvan: anti-mode! De beste outfits winnen akelig decadente prijzen.

Verder zal Rauw op 31 maart op een geheime locatie in Amsterdam een geheim feest doen, en meer kan er niet over gezegd worden. Rauw keert na een korte voorjaarsstop in mei terug in Trouw.

Kaarten voor Tivoli kosten € 9,95 inclusief T-shirt. Check het Rauwblog voor meer informatie! Check ook http://www.tivoli.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws