Feest op unieke locatie

Partyscene Redactie | 15 februari 2012
headlines

De burgemeesters van 12inchCity mogen trots zijn. Zeer trots. Want het is ze wederom gelukt een locatie te strikken, die bijna onmogelijk vast te leggen is. Na de legendarische zomer op Graefenthal, waar een sprookjesachtig 18e-eeuws klooster als decor diende, en het uitermate geslaagde FLOAT tussen de gigantische langstrekkende cruiseschepen en hoge driemaster, is het nu tijd om een nieuw spektakelstuk aan te kondigen: 12inchCity presents CODE AM at Radio Kootwijk

code am

Midden op de Veluwe ligt in een oase van serene rust een bijzondere betonnen kathedraal die normaliter in de jaren ’30 werd gebruikt om via morse code contact te houden met het voormalige Oost-Indië. En 12inchCity zou niet de stad zijn die het is, om hier niet onbedwingbare inspiratie van te krijgen en de gok te wagen om bij Radio Kootwijk aan te kloppen voor een magistraal muzikale party voor 1 unieke dag. Aangezien 12inchCity in het verleden heeft bewezen respectvol met dit soort locaties om te kunnen gaan, is hen de kans geboden om de Citizens ook hier een onvergetelijke dag te bezorgen. 12inchCity gaat wederom bewijzen feesten te geven die mensen die er niet waren een keiharde kater bezorgen. Dus wij drukken techno minnend Nederland nogmaals op het hart voor deze droomdag het paspoort op te komen halen en deze muzikale stad te bezoeken. Met gerust hart kan gezegd worden dat dit nu al de potentie heeft om hét feest van 2012 te worden. En dat in maart..

Alleen al de aanblik van dit haast buitenaardse gebouw zorgt voor een tinteling in de voeten en armen, wie wil hier nu niet een dag lang helemaal los gaan op heerlijke muziek? Dit is een eenmalige kans om op de Veluwe de frivole voetjes van de vloer te laten gaan in een setting die je normaal alleen in psychedelische films voorbij ziet komen. Het is nog even geduld hebben, maar het is nu al te zien: Een zee aan mensen met pretoogjes dansend voor de dj-booth. Een dj-booth die wederom bekleed zal worden door interim-burgemeesters van 12inchCity.

Line up:

Stage Zendgebouw CODE AM

Mike Ravelli (GZG, Misc Agency)

El Mundo & Satori (Bla Bla, We Are E)

KERK! (The Fresh Kids, OFF Recordings)

Dickson & Aike (12inchCity, Graefenthal)

Martin Bell & Mike Melchiot (12inchCity)

HOsman

Stage Bunker AM

Kevin Arnemann (Misc Agency)

Spaander (FLOAT)

Umlaut & Die Welle (12inchCity)

Joeno (12inchCity, Graefenthal)

Code AM

Zaterdag 31 maart 2012
13.00 – 23.00
Damage vvk 47,50

Radio Kootwijk, Radioweg 1 Kootwijk

Tickets via www.12inchcity.nl/tickets (alleen met code)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws