Resist

Partyscene Redactie | 14 februari 2012
headlines

Oi! en 50Hurtz presenteren samen de eerste editie van Resist in Eindhoven.

skreamOp woensdag 16 mei (Hemelvaart) vindt de eerste editie van Resist plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Resistis het nieuwe evenement van de dubsteporganisaties Oi! en 50Hurtz. De twee grootmachten in de dubstep scene zetten samen het grootste dubstepevenement van Nederland neer. Het Klokgebouw is met haar historie, uitstraling en akoestiek de perfecte locatie voor dit event. Het ongelooflijke aantal dubstepfeesten door heel Nederland laat zien dat het publiek klaar is voor een evenement dat de volgende stap zet. Resist is het eerste evenement dat dubstep naar een groter podium brengt.

Grote namen als Gomes en Skream trappen de eerste editie van Resist af. De 25-jarige Skream stond vooraan bij de doorbraak van dubstep naar het grote publiek. Keer op keer bewijst Skream een pionier en vernieuwer te zijn met tracks als Midnight Request Line, de remix van La Roux’s In It For The Kill en I Need Air van zijn formatie Magnetic Man. De controversiële Israelische artiest Borgore heeft zich afgelopen jaar ontwikkeld tot de rockster van de dubstep scene en is een graag geziene gast.

Cookie Monsta is een jonge telg uit de familie van Circus Records en tegelijkertijd ook één van de snelst reizende sterren. Onder de hoede van oprichters Doctor P en Flux Pavilion heeft Cookie Monsta zich klaargestoomd om de wereld te veroveren. De avond wordt compleet gemaakt door Bar 9, Gomes en TB6K. Koop nu alvast je kaartje voor de speciale early bird-prijs €19.50. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Normale kaarten kosten 26,50 euro.

Check ook http://canyouresist.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws