Gomes is jarig vanavond, oi!

Partyscene Redactie | 10 februari 2012
headlines

Op 10 februari wordt op No School Rules in de Bitterzoet in Amsterdam de verjaardag van DJ Gomes gevierd. Het maandelijkse feestje van residents Giographic en Brutuzz zal deze maand extra feestelijk zijn. Gomes zal samen met MC Vin-E een speciale UK Garage & Grime verjaardags-set doen.
gomes
No School Rules is de maandelijkse avond van residents Brutuzz en Giographic in de Bitterzoet. No School Rules is een Hip Hop gerelateerde avond maar waarbij genres als Grime, Dubstep, Beats, R&B en Soul ook regelmatig voorbij komen. No School Rules probeert zich te onderscheiden door te focussen op getalenteerde DJ's en verfrissende sounds. Op een uitverkochte Amsterdam Dance Event editie stonden DJ's als Hudson Mohawke en S-X op het podium en ook op de reguliere editie zijn namen als Full Crate, Highest 5, Sotu the Traveller en vele anderen voorbij gekomen.

Na een memorabele editie met het getalenteerde Highest 5 collectief is No School Rules terug in de Bitterzoet op vrijdag 10 februari. Voor deze editie heeft de organisatie goede vriend en Amsterdams trots Gomes uitgenodigd die zijn verjaardag komt vieren. Gomes zal samen met MC Vin-E een speciale UK Garage & Grime verjaardags-set doen.

8 jaar geleden is DJ Gomes begonnen met de Oi! avonden in de Paradiso, omdat er geen plek was voor hem om zijn donkere Grime en Dubstep tunes te draaien. Oi! is inmiddels een begrip in het Amsterdamse uitgaansleven. De grootste namen uit de Dubstep scene maken het podium onveilig en Oi! doet regelmatig samenwerkingen met festivals als Mysteryland en 5 Days Off. Naast Oi! is DJ Gomes ook verantwoordelijk voor de wekelijkse Cable-feesten op de donderdagavond in de Melkweg, waar de grootste talenten uit de Amsterdamse DJ wereld elke week hun kunsten vertonen en inmiddels regelmatig edities uitverkopen op dit relatief jonge feest.

Brutuzz is een graag geziene gast in de clubs en poppodia door heel Nederland. Door zijn brede arsenaal aan muziek en strakke mixes heeft hij een bomvolle agenda en heeft hij in het verleden festivals als Mysteryland, Solar en Lowlands aangedaan en podia gedeeld met de grootheden als The Gaslamp Killer, Modeselektor, Skream, Hudson Mohawke en vele anderen.

Giographic krijgt elke maand de zaal aan het dansen met een verfrissende mix van Soul tot Hiphop, naar geluiden uit de Londense Bass scene. Al 4 jaar op rij is hij op Mysteryland te zien en als resident van The Grind (R.I.P.) stond hij garant voor een breed scala van partytracks tot zwoele gijders. Hij draait met regelmaat in het Verre Oosten en is opvallend comfortabel met genres tussen de 120 en 140 BPM, maar ondanks alles staat hij altijd met 1 been in de 90's Hiphop.

Ter promotie van deze avond in de Bitterzoet zullen Giographic en Brutuzz op donderdag 9 februari een promo set draaien in de Red Light Radio studio. Deze set is live mee te luisteren tussen 20:00 en 21:00 uur en zal spoedig daarna op internet gearchiveerd worden. Om alvast in de stemming te komen kun je hier mixes beluisteren.

Kaartjes kosten € 10,- aan de deur. Kijk voor meer informatie op NoSchool Rules.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws