Dancefair dit weekend

Partyscene Redactie | 10 februari 2012
headlines

dancefairDe jonge DJ/producer is misschien wel de verpersoonlijking van de term 'rising star', gezien het rappe tempo waarmee hij een A-status heeft bereikt in de wereld. Partyscene is zondag aanwezig om verslag te doen!

In 2009 brak Nicky Romero internationaal door met de remake van de Groove Armada klassieker 'My Friend'. Deze track haalde de vierde plek in de Beatport overall top 100 en zette de toon voor Nicky's volgende producties met remixes voor Tiësto, Grooveyard, Flo Rida, David Guetta en natuurlijk Green Velvet's Flash; de meest gedraaide track tijdens festivals in 2011. Originele producties als Camorra, Toulouse, Keyword en Generation 303 met de typische Nicky Romero sound genieten de support van artiesten als Hardwell, Tiësto, Sidney Samson, Swedish House Mafia, David Guetta en vele anderen!

Ondanks zijn overvolle agenda, wilt Nicky graag aanwezig zijn op Dancefair. Hij zal op zaterdag The Workflow seminar verzorgen in de Get Involved area, gemodereerd door Dennis Ruyer. Hierin vertelt Nicky hoe hij te werk gaat bij zijn producties en optredens. Maar de belangrijkste reden voor Nicky is dat hij alle vragen wilt beantwoorden van dj's en producers die van alles over hem en het vak willen weten. Nicky Romero over Dancefair: 'Waarom ik dit wil doen, is omdat ik twee jaar geleden ook met heel veel vragen zat over produceren, het DJ vak et cetera.' Het enthousiasme waarmee Nicky spreekt over het delen van zijn kennis, sluit perfect aan op de visie van Dancefair. Delen is de 'keyword' op Dancefair.

Naast Nicky heet Dancefair natuurlijk meer grote artiesten die hun kennis komen delen. Denk aan Simon Dunmore, Laidback Luke, Secret Cinema, Luciën Foort, Zany, Ernesto vs Bastian, Shermanology, Benny Rodrigues, Michel de Hey, Deepack, Sidney Samson, Johan Gielen, Vato Gonzalez.

Maar ook kun je je demo laten luisteren in de Demo Feedback lounge. Hier zitten onder andere Defected, Hardsoul Pressings, Fusion Records, Outside the Box, Somsobeats en Sliced Record.

Op de beursvloer zijn onder andere de volgende merken vertegenwoordigd; UAD, Pioneer, SSL, Numark, KRK, Roland, Euphonix, NORD, Arturia, Moog, Dynaudio, API, Prism, Tube-Tech, Audient, Apogee Korg, Waldorf en nog vele andere merken.

Dancefair vindt plaats op 11 en 12 februari van 10.00 tot 20.30 in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website: www.dancefair.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws