Gratis naar Gossip

Partyscene Redactie | 10 februari 2012
headlines

gratis naar bob sinclarVlinders in de buik! Hij komt, hij komt! Want waar ze in het Noorden van het land dagen twijfelen of de 'tocht der tochten' al dan niet doorgaat, weet Gossip! al weken dat hij komt! Niemand minder dan de Franse cupido Bob Sinclar komt zaterdag 11 februari 2012 naar Sand in Amsterdam om zijn 'Valentine's Night' samen met jullie te vieren!

Een nacht waarin je wordt meegenomen door de allerlekkerste house-beats en waarin je wordt ondergedompeld in een warm bad vol rode hartjes. 'Gossip!' is er helemaal klaar voor om jou zowel op muzikaal als visueel gebied ultiem te verwennen. En omdat ze nu al niet kunnen wachten, beginnen ze graag nu al met verwennen! De organisatie biedt jou namelijk de mogelijkheid om twee kaarten te winnen voor het spetterende event van aankomende zaterdag!

Is al jouw geld opgegaan aan dat prachtige lingerie-setje of dat coole shirt? Of zitten je financiële middelen gewoon even in een 'kleine crisis'? No worries! Gossip zorgt ervoor dat dit geen redenen zijn om 'Gossip!' @ Sand te missen! Stuur een mailtje aan win@concertgroup.nl en je maakt dikke kans op het winnen van twee felbegeerde tickets; Kleine moeite, groot plezier!

Tickets via www.concertgroup.nl en alle Free Record Shops.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws