Steve b2b met Josh

Partyscene Redactie | 7 februari 2012
headlines

Josh Wink en Steve Bug zullen op 26 februari back-2-back gaan tijdens Trouw op Zondag.

Oprichter van het label Ovum, Josh Wink, trek zich nog altijd terug in zijn geboortestad Philadelphia. Al zeventien jaar vertegenwoordigt zijn label Ovum een hele rits aan kwalitatieve releases van soulvolle techno tot tech house tot drum'n'bass. Josh Wink heeft nog nooit eerder in Trouw gestaan en beiden partijen vonden het eens hoog tijd worden. De uit Duitsland afkomstige Steve Bug groeide op toen de Duitse techno en acid-house zijn hoogtijdagen vierde. Hij begon zijn carrière als DJ in de Noord-Duitse steden Bremen en Hamburg.

josh wink

In de jaren ’90 wist hij zich sterk te onderscheiden van de trance en dance scene die toen heerste en creëerde een eigen fris geluid. Door een combinatie van deephouse, minimal en techno wist hij een volle zalen te trekken. In 1999 lanceerde hij het label Poker Flat Recordings met zijn klassieker, ‘Loverboy '. Naast Poker Flat bestiert deze publiekslieveling ook nog de labels Dessous en Audiomatique.

Dat de twee tijdens deze editie van Trouw op Zondag een back-2-back set gaan doen is vrij uniek. Zo vaak gebeurt het namelijk niet dat twee van zulke namen gelijktijdig in Amsterdam optreden en dan ook nog in deze vorm. Trouw resident, en internationale hotshot Patrice Bäumel zal de heren op deze mooie avond bijstaan. De deuren zijn open van 18.00 tot 03.00 uur. Kaarten kolsten 15 euro in de voorverkoop en 17 euro aan de deur.

Check ook www.trouwamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws