Grand opening Club Minister

Partyscene Redactie | 9 februari 2012
headlines

Club Minister is een nieuwe club in Zwolle, die op 10 maart open gaat.

ministerClub Minister is een nieuwe club die Zwolle gaat voorzien van clubavonden met klasse, stijl en luxe. Club Minister creëert elke keer weer een unieke clubbeleving. Iedere avond gaat anders zijn, maar even stijlvol en compleet. Verschillende dance-organisaties geven inhoud aan de line-up en het decor en combineren zo hun stijl met het concept van Club Minister. Enkele aankomende clubavonden zijn Lipgloss, Onlytechno en Hed Kandi.

Zaterdag 10 maart gaan de deuren van Club Minister voor het eerst open! Lipgloss en Club Minister zorgen er samen voor dat dit een spetterende opening gaat worden! Iedereen kent natuurlijk de befaamde Lipgloss feesten vanuit de Broerenkerk, op de nieuwe locatie belooft Lipgloss een nog groter spektakel te worden dan wat je al gewend bent van de Lipgloss avonden.De line-up voor deze avond bestaat uit: Quintino ft. Zawdi MC, Carita la Niña, Calle & Cruz, Bjorn Know-how & Cosmic, Jay Mocio, Katya Gabeli (Violin) en is hosted by Choral.

Je hebt de mogelijkheid om je clubavond te upgraden naar een VIP-avond! Als VIP geniet jij van VIP-parking, VIP-entree, een gratis welkomscocktail, toegang tot het VIP-deck (waarbij je uitzicht hebt op de danszaal), gratis garderobe en bottle- / tableservice. Een regular ticket kost in de voorverkoop €21,50. Voor een VIP ticket betaal je €40.

Meer info op www.clubminister.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws