Escape in maart: wash your brain!

Partyscene Redactie | 29 februari 2012
headlines

Maart is een mooie maand om je brain eens even goed te washen: jezelf opmaken voor de lente zodat je fris de zomer in kan! En waar kan je je brein beter resetten dan op Brainwash, dé populairste clubavond van Amsterdam in de beste club van Nederland? Even helemaal weg en uren dansen, genieten van de muziek en visuals, zodat je op maandag weer opgeladen de week kan starten!

25 jaar Escape: Whitney Houston

De maandelijkse anekdote over het 25 jarig bestaan van Escape wat ook in 2012 het hele jaar gevierd wordt gaat deze keer over de niemand minder dan Whitney Houston. Ton Poppes: “Ik kan niet voorbijgaan aan het tragische overlijden van Whitney Houston, als directeur van Escape en daarvoor van Cartouch. In dat kader heb ik veel beroemdheden ontmoet, zo ook Whitney Houston. Ik zie haar nog binnenkomen in Cartouch bij de opnames voor SKY Channel in 1984: een prachtige, jonge en zelfbewuste vrouw van wie niemand in Europa op dat moment nog gehoord had... Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren wat de begeleider van de platenmaatschappij met grote stelligheid zei: Hier staat een wereldster in wording. Dat dit niet overdreven was werd al duidelijk tijdens de opnames. Slechts 20 lentes jong maar met een natuurlijke schoonheid keek ze de wereld in en met haar geweldige stem kreeg ze iedereen aan haar voeten. Op 48 jarige leeftijd is er massaal afscheid genomen van deze grote stem in de popmuziek.”

brainwash escape maart 2012

DJ Raymundo
Brainwash en Escape head honcho Raymundo heeft de afgelopen maand een verse mix online gezet. Deze maand draait hij samen met Chuckie op de Endemol party in Cannes! Maar ook in Nederland kan je hem tegenkomen, want wat veel mensen misschien niet weten is dat hij ook reeds 11 jaar resident is bij De Kroon op het Rembrandtplein. Elke vrijdag start Raymundo hier je weekend op!  Check http://www.facebook.com/djraymundo om op de hoogte te blijven van zijn agenda!

Escape App
Binnenkort kan je leuke extra’s winnen met de Escape App! Zorg dus dat je hem snel op je mobiel hebt staan. Hier meer informatie!

Brainwash: let the music control your mind!
Sinds de lancering van dé nieuwe wekelijkse clubavond in Escape is Brainwash een groot succes. Elke zaterdagavond lange rijen en kolkende dansvloeren. Het is dan ook een avond echt om de bezoekers draait en waar de dansvloer centraal staat. Dit onder de bezielende leiding van resident Raymundo, die deze maand vijf zaterdagen lang top artiesten heeft geboekt!

Zaterdag 3 maart wordt de maand afgetrapt met Mell Tiera die samen met Raymundo, Saxy Mr S en Miss Bunty de tent gaat afbreken! Voor de eclectische tunes moet je naar Escape deLux, daar zwaait Danney Canoca de scepter. 10 maart is het weer tijd voor de maandelijkse Amsterdam’ Best avond waarbij Raymundo en Frederik Abas zich aan elkaar wagen achter de decks. Costar is erbij op de sax en Danney host opnieuw de deLux zaal. Zaterdag 17 maart is ‘the little man with the big heart’ aanwezig: Roog! Samen met Raymundo en Miss Bunty wordt dit een avond voor in de agenda! Eclectics door Wurtz in de Escape deLux. 24 maart is Pancake aanwezig. Wie zeg je? Dit is het nieuwe samenwerkingsverbond tussen Franklin Reeves en Tess is more! Raymundo, MC Choral en Saxy Mr S vullen ze samen met Kazzikasz aan en Wurtz host deLux. De maand wordt afgesloten met enfant terrible Billy The Klit en nieuw talent Nilson. Raymundo, Kazzikasz, MC Pryme en Danney Canova maken het plaatje compleet!

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:

• VIP Main Stage (podium);

• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.

• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws