Have a nice day!

Partyscene Redactie | 7 maart 2012
headlines

Høken, zuupen, brekken en angoan. Op zaterdag 7 juli wordt openlucht-theater “de Maat” in Eibergen voor de achtste keer omgetoverd tot een cultureel muziek sprookje waar mensen van heinde en ver naar toe komen om te genieten van een waanzinnige festival dag. Want ook dit jaar staat er weer een prachtig festijn gepland met gruwelijke beats en een hoop randvermaak. Na de uitverkochte editie van vorig jaar is Have A Nice Day inmiddels uitgegroeid tot een begrip in oost Nederland en ver daar buiten.
have a nice day
Muzikaal zit het zoals ieder jaar weer helemaal goed en de eerste namen liegen er dan ook niet om. Zo worden Sandwell District en Tommy Four Seven ingevlogen voor een machtig stuk techno. Komen de Acid Junkies langs voor een medogenloze live set en staat Darko Esser zoals altijd garant voor kwaliteit met de hoofdletter K. De Berlijnse househeld Prosumer ruilt de Panoramabar in voor Eibergse folklore op de DeventerDubSessions & Pathfinder stage. 030303 & Arctic Boogie brengen spannende beats en de nodige verfrissing met levende legendes IF & Intergallactic Gary. Nieuwe versterking is er op de splinter nieuwe stage die wordt gehost door het Nijmeegse Give it Dub en de frisse organisatoren van Schönes Wochende. Laats genoemde hebben voor de gelegenheid Olene Kadar uitgenodigd voor dategen wat hij altijd doet. SLOPEN. Daarmee is de cirkel rond. Van techno tot house, van dubstep en dsico tot electro en IDM. Een bonte muzikale combinatie voor liefhebbers.

Al dit alles is prachtig, maar uiteindelijk draait Have A Nice Day om een totaal beleving. Want met een ultieme combinatie van muziek, kunst en gekkigheid bestaat het fenomeen Have A Nice Day juist uit al die kleine extra’s. Vooral dat maakt Have A Nice Day uniek. Ambachtelijk handwerk vol liefde gemaakt. Dat zie je. Dat hoor je. En dat voel je.

Early Grouphugcoupon

Omdat het crisis is en geld niet aan de boom groeit is er een speciale  GROUPHUGCOUPON opgezet waarmee het mogelijk wordt om met een groep vrienden dikke kortingen bij elkaar te sprokkelen. Want hoe meer vrienden er mee gaan, hoe hoger de korting. Zo kost een kaartje 18€ bij een afname van 5 stuks, 15€ bij een afname van 10 stuks en 12,50 bij de aankoop van 20 stuks. Deze verkoop start vandaag, woensdag 7 maart, om klokslag 12.00. Let op. Het aantal beschikbare coupons is beperkt en loopt zolang de voorraad strekt.

Tickets hier te koop. Normale tickets: 21€.
Check www.haveanicedayfestival.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws