Fresh House Top 1000

Partyscene Redactie | 7 maart 2012
headlines

Na het overweldigende succes van de eerste twee edities is de Fresh House Top 1000 niet meer weg te denken tijdens het Paasweekend. Van vrijdag 6 april tot en met maandag 9 april presenteert Fresh FM in 82 uur de derde editie van deze unieke lijst. Voordat het zo ver is moet er eerst gestemd worden.
fresh house top 1000
Vanaf nu kan de luisteraar van Fresh FM via www.fresh.fm weer stemmen op zijn of haar favoriete houseclassic. Natuurlijk hoopt radio Fresh FM op nog meer stemmen dan afgelopen jaren. Zodoende kan er een nog beter en completer overzicht gemaakt worden van de populairste housetracks aller tijden.

De aanleiding voor de eerste editie van de Fresh House Top 1000 was het 25 jarig ‘bestaan’ van de housemuziek. De afgelopen jaren heeft housemuziek een vlucht genomen. Tal van Nederlandse dj’s reizen de hele wereld over. Afrojack scoorde zelfs een nummer 1 hit in Amerika. Een eerbetoon aan deze muziekstroming is voor Fresh FM dan ook niet meer dan logisch.

De afgelopen jaren had Fresh FM diverse dj’s te gast zoals Wessel van Diepen, Robin Albers, Jose en Giel Beelen. Daarnaast spraken ze tal van dj’s, organisatoren en producers. Ook dit jaar zal de Fresh House Top 1000 meer dan alleen een muzieklijst zijn. Tal van gasten komen vertellen over hun ervaringen met house muziek, hun favoriete feesten en houseclassics.

De luisteraars kunnen stemmen op favoriete tracks via de Fresh FM website, www.fresh.fm. Daar vind men een uitgebreide lijst met platen die je zelf kunt ranken. Er mag op zo veel platen gestemd worden als men wil.

Ze zijn trots op het feit dat het Engelse bedrijf Numatic International voor de tweedemaal hoofdsponsor is geworden van dit radio-evenement. Door deze samenwerking wordt de internationale allure van het programma opnieuw bevestigd. Het programma gaat heten: ‘De House Top 1000 powered by Henry from Numatic’.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 (Haaglanden), 95.7 (Groot Amsterdam), 95.9 (Haarlemmermeer) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws