Heroes of Techno

Partyscene Redactie | 8 maart 2012
headlines

Ken Ishii en Egbert staan op de nieuwe editie van Heroes of Techno in P60.

ken ishiiHeroes of Techno was één van de eerste concepten die techno in een kleine club programmeerde. Na een tijdje radio stilte is Heroes (in de volksmond) weer terug op vrijdag 23 maart. De veteraan Ken Ishii komt uit Japan over om techno les te geven en de nieuwe reizende ster Egbert komt hem hierin ondersteunen. Twee jaar geleden speelde hij nog Awakenings plat, nu is Heroes of Techno aan de beurt. Zijn constante drang naar vernieuwing binnen het techno genre heeft ervoor gezorgd dat de Japanner nog steeds relevant is.

Van een carrièrepad als dat van Ken Ishii kan jong talent alleen nog maar dromen, maar de Nederlandse DJ/producer Egbert is hard op weg. De nuchtere Papendrechter staat nog maar aan het begin van zijn loopbaan maar geldt nu al als een van de meest veelbelovende techno-acts. Volle zalen schrikken Egbert van der Gugten niet af, zo moesten Time Warp, Awakenings en Welcome to the Future er al aan geloven. Volgende maand reist hij voor een exclusief optreden af naar Japan, waar hij met zijn typisch Nederlandse, minimalistische producties de vaderlandse trots hoog houdt.

Ken Ishii en Egbert staan aan weerszijden van het hedendaagse technolandschap. Van Detroit naar Tokio, van Tokio naar Papendrecht. Op 23 maart laat de hoeksteen van de Japanse scene en het jonge Nederlandse talent in P60 zien hoe divers techno tegenwoordig kan zijn. Kaarten kosten 16 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur.

Check ook www.p60.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws