Goede Vrijdag Must

Partyscene Redactie | 6 maart 2012
headlines

Must geeft je op Goede Vrijdag een bijzondere avond van absolute topklasse.

De industriële en inspirerende ambiance van de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek heeft al vaker bewezen een perfecte plek te zijn voor de uitbundige ‘over the top’ feesten van Must. Deze editie staat Must in het teken van de ultieme Spaanse sexy sound met onder andere DJ Marcello, bekend van de oude iT en DJ Remon Lacroix. Beide heren worden ondersteund door MC Mavis Acquah en Femke Krone on Percussion. De spectaculaire sounds dragen er zeker aan bij dat er op 6 april weer op hoog niveau gefeest wordt, want er zijn zo’n 52 vrijdagen in een jaar, maar er is maar één goede vrijdag!

must

Uitbundige feesten in een inspirerende omgeving met top entertainment en muziek, dat is het recept van MUST. Een totaalconcept waar alle zintuigen worden geprikkeld. De MUST organisatoren zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt voor een stijlvolle ultieme avond uit. De line-up wordt ondersteund door extravagante dansers die tijdens de avond een onderdeel van het stijlvolle decor vormen.

Niet zomaar een locatie, de Van Nelle Ontwerpfabriek, dat blijkt wel uit het feit dat het karakteristieke gebouw genomineerd is voor de werelderfgoedlijst van Unesco. Ooit werd er koffie, thee en tabak verwerkt, nu is het de plek waar Must al meerdere keren een spectaculair feest organiseerde. Het gigantische architectonische juweel van staal en glas ademt deze avond de bekende glitter en glamour van Must. Kaarten kosten 40 euro ex fee.

Meer info op www.must.cc.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws