I’m In Miami B*tch 2012

Partyscene Redactie | 16 maart 2012
headlines

Tijdens de jaarlijkse Winter Music Conference strijkt de gehele dancescene neer in Miami. Alle grote DJ’s, producers, clubs, boekers, promoters en partypeople hebben 16 tot 25 maart in hun agenda geblocked. Overdag wordt er stevig genetwerkt aan het zwembad en ’s avonds zijn er de bruutste feesten. Op festivals, in clubs, op daken van hotels, overal gaat het los! Vooral Nederland is op deze avonden goed vertegenwoordigd, artiesten uit ons kikkerlandje staan al een hele tijd in de wereldwijde schijnwerpers. Een compilatie album waar ze allemaal op staan mag dan ook dit jaar niet ontbreken!
im in miami bitch 2012
Na de succesvolle “I’m In Ibiza B*tch 2011” compilatie die afgelopen zomer uitkwam en zelfs een aantal weken in de top 5 van iTunes Compilation Chart stond heeft NEWS Records een nieuwe opvolger samengesteld: “I’m In Miami B*tch 2012”. Het is een zomerse compilatie geworden met 30 tracks, waaronder een aantal exclusieve singles, remixen en classics die het Miami gevoel en de WMC sound helder weergeven: zon, zee en feest!

Er zijn twee edities op iTunes verkrijgbaar: Day & Night. De Day Edition bevat opzwepende, zomerse groovy house tracks met nieuw werk van o.a Bob Sinclar (bonus track), DJ Raymundo (exclusive), Benny Benassi, RogerSeventyTwo en nieuw talent Ferre Santos plus vette remixen van Franky Rizardo, Roul & Doors & Billy the Klit. Hier vind je de preview met de complete tracklist en hier haal je jouw exemplaar: http://bit.ly/MiamiDay

De Night Edition bevat het stevigere nachtwerk van o.a. LMFAO, DJ Fresh, Steve Aoki & Angger Dimas, JoeySuki & Lucien Foort met dikke remixen van Robert Abigail, Basto en Baggi Begovic. Check hier de preview met de tracklisting en download een exemplaar hier: http://bit.ly/MiamiNight

Essentiële muziek van dit moment dus, en niet alleen voor DJ´s! Als jij als partyganger bij wilt blijven wat op dit moment HOT is in Miami dan krijg je met I’m In Miami B*tch veel voor weinig. Je betaalt namelijk slechts 5,99 per deel en dat is nog geen 0,40ct per track. Haal dus de lente nu in huis met deze knaller!

I’m In Miami B*tch 2012 is NU uit en wordt uitgebracht door NEWS Records via iTunes. Volg NEWS op www.twitter.com/newsrecordsnl en www.facebook.com/NEWSrecords om als eerste op de hoogte te worden gehouden van nieuwe releases én speciale winacties.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws