Loveland festival

Partyscene Redactie | 15 maart 2012
headlines

De eerste namen van het Loveland Festival 2012 zijn inmiddels bekend gemaakt.

Het prachtige Sloterpark in Amsterdam wordt zaterdag 11 augustus voor het zevende jaar op rij omgetoverd tot een Loveland. Loveland is zeer trots ook dit jaar de technopionier Sven Väth op Loveland Festival te ontvangen! Inmiddels heeft de vader van de hedendaagse techno en oprichter van het Cocoon-imperium al aardig wat Loveland-uren in de benen. Vorig jaar sloot hij het festival af met een

set die velen zich herinneren als een van de hoogtepunten van het festivalseizoen.

sven vath

Ook Gui Boratto LIVE staat op de line-up. De Braziliaan neemt zijn diepe technoklanken overal mee naartoe. Dat zal op 11 augustus niet anders zijn. Dan de heerlijke housetunes van de veelbelovende Maceo Plex. Hij laat niet zo heel vaak zijn gezicht zien in Nederland, dus Loveland is extra blij de Spanjaard te mogen presenteren in de line-up. Als klap op de vuurpijl een van de succesverhalen van 2011: Maya Jane Coles. Collega’s stonden in de rij met complimenten. Zowel voor haar producties als haar kwaliteiten aan de draaitafels. De Britse staat garant voor hoogstaande beats met uiterst dansbare melodieën.

Op Loveland Festival 2012 is er ook plaats voor oude bekenden. Ron Carroll en Funkerman zijn met recht Loveland-veteranen te noemen. Beiden maakten vier keer eerder hun opwachting op het festival. Na een jaar afwezigheid presenteert Loveland ook Sasha weer. Sasha is al tientallen jaren bekend als de godfather van de progressive house en staat nog steeds voor een steengoede set. De laatste naam die bekendgemaakt kan worden is Miguel Campbell. Early Bird kaarten kosten 45 euro en in de gewone voorverkoop betaal je 55 euro ex fee.

Check ook www.lovelandfestival.nl.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws