De Man Zonder Schaduw

Partyscene Redactie | 14 maart 2012
headlines

Zijn bezoeken zijn berucht, sensationeel en breken alles tot op de grond toe af. Cultheld De Man Zonder Schaduw laste een kleine pauze in na een onvergetelijke editie van Wappie New Year 2012, maar is weer helemaal terug. En hoe! Bereid je voor want zaterdag 24 maart is De Man weer terug in Club Stalker!
dmzs
De Man Zonder Schaduw raakte ooit bekend als underground DJ als mede oprichter en resident van de beruchte GZG raves. Met zijn buitengewone mix van melodieuze techno trekt hij je in zijn muzikale reis mee en weet altijd het perfecte moment te vinden om de dansvloer te laten exploderen. Nog altijd is hij vertegenwoordiger van de underground techno, maar het kon niet lang duren voordat hij immens populair werd. Hij is een van de meest gewilde DJ’s van Nederland en mag zelfs een begrip genoemd worden.

Al blijft het niet bij deze grenzen. Zo is hij niet alleen met Sensation Delux al 13 verschillende landen afgegaan; ook de DJ grens wordt opgezocht door zijn producties. Na het uitbrengen van zijn eerste track in 2011 staat zelfs een volledige plaat op het programma. Misschien dat daar vannacht al een preview van kan worden gehoord!

Vannacht staat de Haarlemse Le Fevre naast hem. Deze muziekliefhebber heeft al eerder op een avond met De Man gestaan is inmiddels uitgegroeid tot een muzikaal diep en vol hoogtepunt.

In de bovenzaal is het succesvolle concept STALKER.CO.UK. Een avond gevuld met dansbare bassheavy muziekgenres die hun oorsprong vinden in de UK. Architecs en Chaiba zijn uitgegroeid tot ambassadeurs van dit genre in Haarlem. Ze hebben al veelvoudig bewezen koningen van de dansvloer te zijn!

Zaterdag 24 maart

Open: 23.00 – 05.00

De Man Zonder Schaduw

Le Fevre

Stalker.co.uk ft Architecs en Chaiba

Prijs: 8 euro VVK / 10 euro ADD
www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws