Stekker

Partyscene Redactie | 13 maart 2012
headlines

Sneak en Jonson kronen Koning Stekker op 29 april in Utrecht.

Tijdens de afgelopen jaarwisseling had Vers Vermaak het voorrecht om als eerste Vredenburg Leidsche Rijn de hele nacht lang te mogen bezetten met haar Nieuwjaarsfeest Ouwe Sokken Nieuwe Sokken. Omdat het direct een nacht om in te lijsten werd, hebben beide partijen direct daarna elkaar weer opgezocht om een nieuw strijdplan voor te bereiden. De datum was snel gekozen en Vers Vermaak toverde daarom voor zondag 29 april 2012 Koning Stekker uit de hoge hoed, waar onder andere grootheden DJ Sneak en Mathew Jonson hun opwachting gaan maken.

sneak

Beide heren behoeven in principe weinig introductie meer: Sneak heeft in de Verenigde Staten aan de wieg gestaan van moddervette house en zit nu nog steeds strak in de voorhoede van het four-to-the-floor mantra aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Mathew Jonson is berucht om zijn heerlijk psychedelische en een tikje vreemde maar toch oh zo strakke techno.

Ook aan de creabea-tjonge-jonge-wat-een-gekke-boel-kant is er goed nagedacht. Tijdens Ouwe Sokken Nieuwe Sokken had het Vreemdelingenlegioen een van de WC’s omgeturn tot de Karaoke Disco Douche, deze keer klopten ze aan met de, jawel, Karaoke Disco Disco Bingo Bowlingbaan! Als dat geen hit wordt. En jawel, ook de Giga Rumble Skelter is terug op veler verzoek. Deze keer als Gouden Koets editie. Tot slot ook niet onbelangrijk: Vers Vermaak verzorgt een traditionele Vrijmarkt op het podium, zoals het hoort tijdens Koninginnenacht. Check de line-up hieronder.

DJ Sneak

Mathew Jonson (live)

Pitto

Moraalridder

Vrijmarkt

Giga Rumble Skelterbaan – De Gouden Koets Editie

Many and More

DJ Jonne

Karaoke Disco Bingo Bowlingbaan

DJ Sushi

Da_Renzo

later meer!

Meer info op http://zoekjestekker.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws