Jägerland Tour 2012 kick-off in Amsterdam 

Partyscene Redactie | 28 maart 2012
headlines

Goed nieuws voor iedereen in de hoofdstad en iedereen eromheen. Op vrijdag 6 april komt de Jägerland Tour voor de derde maal naar Amsterdam. Deze keer is het historische Westergasterrein aan de beurt voor een eveneens historische XL-editie.
jagerland
In de WesterUnie en de WesterLiefde hebben we weer een hele rits aan leuke dingen, optredens en events waar je ‘jaaa!’ en ‘echt?!’ en ‘jeeej!’ van zult zeggen, We houden het graag spannend, maar gelukkig zijn de artiesten wel bekend, zoals de Franse re-edit meester Pilooski, de Noorse Diskjokke, Vic Crezée, Spacegirls, Coevorduh (live), Wannabe A Star (punk rock set), Staatseinde (live) Tom Trago (live) en 100% Vooraan. Vanaf 22:30 ben je welkom.

De tickets voor alle events van de Jägerland Tour zijn gratis, maar uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Amsterdam voor nop te feesten dienen liefhebbers zich in te schrijven via de Jägerland Facebook pagina. Daar worden de exclusieve tickets verloot onder de inschrijvingen.

Tom Trago

Tom Trago steekt al zo’n tien jaar z’n neus in alles wat met nieuwe elektronische muziek te maken heeft. Hij is resident bij een hoop verschillende feesten, heeft leverworstdikke remixen gemaakt en maakt overal ter wereld mensen blij.

Pilooski (Fr)

Heer en meester in het re-editen. Potentiële klassiekers die gedoemd waren om te eindigen op de rommelmarkt in Heerhugowaard, krijgen dankzij zijn bewerkingen de waardering waar ze altijd recht op hadden: uitzinnige clubzalen wereldwijd.

Diskjokke (No)

Deze Noorse producer studeerde jarenlang wiskunde en maakt nu retemuzikale spacenummers. Wie dacht dat nerds geen funk in zich hebben, heeft een heel goede reden om deze jongen aan het werk te zien.

Coevorduh
Vjèze Fur van DJVT en Baby Bosma van Aux Raus. Need we say more? Nee, want de combi van spitsvondige teksten en de onstuitbare energie van deze heren klinken precies zo geniaal als je zou verwachten.

Vic Crezée

Zoals Jan Smit geen Jantje meer heet, is deze man ook Lil’ Vic af. Geen wonder wanneer je inmiddels een reusachtige vinger in de pap hebt binnen de plaatjes-draaiers-scene en je ‘the knowledge god’ wordt genoemd om je platenkennis.

Wannabe A Star

Na bijna vijftien jaar achter de decks is de ‘wannabe’ zowaar overbodig geworden bij deze extraverte draaimevrouw. Deze moeder rockt harder dan de gemiddelde met studs behangen spierbundel met all-over motorbendetatoeages.

Staatseinde

Buitenaardse electro-formatie, wat zichzelf samenvat met: ‘bLiEb&KnEtRr, arpeggio's, rare pakjes, dansjes, een hoop gestuiter en een Deutsch tintje’. Amen.

Spacegirls

DJ-collectief dat bestaat uit zeven losgeslagen jonge deernen met een voorliefde voor vintagegeluid. Duwen klassieker na klassieker in je oor en wurgen je met hun blijdschap en enthousiasme.

100% Vooraan

Driekoppig dj-collectief uit Amsterdam dat de gave heeft om mensen zo hard en pijnlijk mogelijk uit hun bilnaad te laten barsten op een mix van New Wave klassiekers, eighties toppers en hedendaagse k-k-knallerrrrrrrrs. Ze hebben smaak, tenzij jij geen smaak hebt.

Over Jägerland

Jägerland is origineel en enigszins provocerend. Een gemeenschap voor jonge gelijkgestemde individuen die op zoek zijn naar originele leuke ervaringen in muziek, kunst, technologie, cultuur en het nachtleven. De Jägerland Tour is onderdeel van het platform Jagerland.nl. Hier vind je alles over uitgaan en goede feesten in het bijzonder. Er zijn dagelijks verse blogs te lezen, fotoreportages van de Jägerland Tour te zien en tickets voor de beste festivals te winnen. Daarnaast zijn er afleveringen te zien van de populaire serie ‘My Son The DJ’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws