Rotzooii @ de Westerunie

Partyscene Redactie | 28 maart 2012
headlines

Op Queensnight is Rotzooii @ de Westerunie wederom the place to be! Voor de vijfde keer zal Rotzooii de verjaardag van de Koningin rocken met een line-up waar je U tegen zegt. 2000 and One, Daniel Sanchez, Karotte, Nick Curly, Paco Osuna en Pascal Benjamin zullen op 29 april 2012 van 22.00 voor de vetste Koninginnennacht in Amsterdam zorgen.
blabla
Ook dit jaar worden alle registers open getrokken om jullie van de beste techno en techhouse van dit moment te kunnen laten genieten. Was het vorig jaar de Duitse veteraan Mathias Kaden, dit jaar zal de Spaanse Paco Osuna in de naam van de Koningin het publiek laten dansen. Karotte, altijd aanwezig op Koninginnenacht, mag natuurlijk niet ontbreken.

Alsof dit nog niet genoeg zal ook Nick Curly de podia van de Westerunie betreden. Zijn album, between the lines, is net uit en belooft een dikke hit te worden. Naast deze buitenlandse top dj's mag de crème de la crème van de Nederlandse scene natuurlijk niet ontbreken. 2000 and One, Daniel Sanchez en Bla Bla's nieuwste aanwinst, Pascal Benjamin, zullen de rest van de avond van de vetste beats voorzien.

Kortom, op Koninginnenacht en op Koninginnedag weet je waar je moet zijn! Wees er snel bij en koop je kaarten op tijd, vorige jaren was dit evenement al vroegtijdig uitverkocht! Koop je Earlybird tickets voor € 15,- op www.blabalrec.com/tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws