18HRS festival

Partyscene Redactie | 23 maart 2012
headlines

18HRS Festival maakt zich op om voor de tweede keer jou te onthalen op het Balkhaventerrein gelegen aan het Noordzeekanaal in Zaandam. Op zaterdag 14 juli doopt het 18 uur durende underground festival van Nederland dit terrein om tot een waar speelparadijs voor de liefhebbers van techno, techhouse, minimal en deephouse!
18 hrs
Keihard losgaan bij de 5 in & outdoor stages, nippen uit je beker, met je vrienden languit in het gras liggen aan de waterkant terwijl je enthousiast naar (langsvarende) boten zwaait; om jezelf vervolgens omhoog te trekken en jouw favo artiest te supporten. 18HRS Festival heeft voor elke dj-wens wat wils dus pak je notitieblok er maar bij; hierbij de line-up van 18HRS Festival 2012!

 REJECTED VS WE ARE CONNECTED

2000 And One

Deetron  (SUI)

Gabriel Ananda live (DE)

Edwin Oosterwal

Warren Fellow

Anton Pieëte

Sirena

CLICK

Steve Rachmad

Secret Cinema

Remy

Dimitri Kneppers

Wouter de Moor

Philip Young

Stefano Richetta

ROTZOOII

Daniel Sanchez

Kaiserdisco (DE)

The Martinez Brothers (USA)

El Mundo & Satori live

BAR 27 LOVES LINKE SOEP

Luna City Express (DE)

Nima Gorji (ES)

Jason Shae & Pete Bandit

Efdé

Erin & Eke Evi

Rus

Bert Jimmink

Pancake

MIKE RAVELLI & MISS MELERA STAGE

Mike Ravelli & Miss Melera (5hr b2b)

Freddy Spool

Kid Culture & Rene Engel

Verdi & Sjeroem

18HRS: FACTS, FOOD & FESTIVAL FUN

Aangeraden wordt om nu alvast je conditie op peil te krijgen want op dit achttien uur durende festival vergen wij jou tot het uiterste! Natuurlijk biedt 18HRS Festival ook vele mogelijkheden om op adem te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van neerploffen in een waardige chill-out langs de waterkant aan het Noordzee kanaal, welke dit jaar nog groter is en dit jaar ook in de nacht openblijft? Of energie bijtanken door je smaakpupillen te verwennen in de vernieuwde food area, die dit jaar meer keus biedt in kwaliteitsproducten voor een verlaagde prijs?

18HRS: ROUTE & TICKETS

Het unieke  Balkenhaven terrein in Zaandam ligt op fietsafstand van Amsterdam, waarbij je het terrein met de pont 24 uur per dag kunt bereiken.

Bemachtig je ticket voor 35 euro ex fee via www.18hrsfestival.nl. Voorkom teleurstelling want op=op!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws