I Follow You

Partyscene Redactie | 11 april 2012
headlines

I FOLLOW YOU is het nieuwe feestje dat je niet mag missen. Nieuw, spannend, sexy, sportief en creatief! Heerlijke muziek en een combi van Amsterdamse en New Yorkse vibes! Wij gaan oude tijden laten herleven en dat unieke sfeertje en gevoel weer oppakken. Feesten en genieten terwijl je ook nog eens een geweldig goed doel steunt: KIKA, I Follow You… follow us!
i follow you
Onze feesten zullen altijd op unieke locaties plaatsvinden, en bol staan van verrassende acts. 21 april vindt de eerste I FOLLOW YOU plaats bij Little Buddha aan het Leidseplein. We starten de avond met een exclusief diner waarvoor uitsluitend VIP tafels besteld kunnen worden.

Good old DJ Marcello is onze frontman achter de draaitafels. Legendarisch waren de avonden in de toenmalige iT en Chemistry/RUSH met deze held dus verdere introductie is volledig overbodig. DJ Marcello zal ons ieder feest weer verassen met een aantal Special Guests.

I FOLLOW YOU is een initiatief van ons, een groep sportieve & creatieve geesten die dit jaar de New York Marathon gaan lopen voor KIKA. Om zo veel mogelijk geld op te halen voor KIKA (Kinderen Kankervrij) hebben wij besloten een aantal fantastische feesten te organiseren waarvan de winst volledig naar KIKA gaat! I FOLLOW YOU zijn unieke feesten met een sportief en goed gevoel!

Kaarten €17,50 via deze link

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws