Video: Buraka Som Sistema live

Partyscene Redactie | 12 maart 2012
headlines

Wegue, wegue...

We weten het niet zeker, maar die lentezon in Nederland zou best wel eens wakker geschud kunnen zijn door het optreden van Buraka Som Sistema, twee weken geleden in De Melkweg. Dat bruisende feestje niet meegemaakt? Dan kun je nu in de herkansing met de videoregistratie van hun concert op 5 maart in Parijs.  

Buraka Som Sistema in Parijs


Het Portugees, Angolees en Braziliaanse gezelschap deed op 29 februari Amsterdam aan voor de tour rond hun tweede album ‘Komba’, dat in oktober 2011 uitkwam. En het werd –zoals we van dit collectief gewend zijn- een hitsig avondje, met als hoogtepunt het moment waarop ongeveer de helft van het vrouwelijk publiek op het podium werd getrokken om vol verve met de billen te drillen. Wat zorgde voor een broeierige zomernacht in februari… en een enorm bezorgde Melkweg-beveiliger die vreesde voor het podium in de oude zaal.

Gemist of even nagenieten? Bij Arte Live Web is nu het volledige concert te bekijken dat Buraka Som Sistema op 5 maart gaf in de Gaîté Lyrique in Parijs. Met veel tracks van het nieuwe album en gedoodverfde classics als ‘Kalemba (Wegue, wegue)’ en ‘Sound Of Kuduro’. En ja, ook de Franse billen moesten eraan geloven…

Facebook Buraka Som Sistema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws